0880040900

Apple reparatie Renesse

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Renesse

Zoek je een Apple specialist in Renesse, die een Apple reparatie voor je kan uitvoeren? Je bent bij ons aan het juiste adres. Stuur je product gewoon gratis naar ons op, wij gaan er vervolgens binnen 24 uur mee aan de slag. Bovendien kun je standaard rekenen op 3 maanden garantie op de reparatie die we voor je uitvoeren.

MacBook reparatie Renesse

Je kunt je product naar ons opsturen voor de Apple reparatie in Renesse, iets dat geldt voor zowel de iPhone, iPad, MacBook als iMac. Doet je computer het niet meer of heb je het idee dat er wat aan de hand is met de Apple tablet die je bezit? Geen probleem, je kunt je product online aanmelden voor de Apple reparatie in Renesse en het vervolgens naar ons toesturen. Wij nemen de kosten voor onze rekening, net als wanneer we het product naar de reparatie weer naar je terug sturen. Jij betaalt op die manier alleen voor de reparatie, op basis van onze scherpe tarieven.

Daarnaast gaan we standaard vlot voor je aan de slag met de Apple reparatie in Renesse, we zorgen ervoor dat je zo kort mogelijk zonder je Apple apparaat komt te zitten. We gaan binnen 24 uur voor je aan de slag, als je bij ons langskomt kunnen we je iPhone zelfs al binnen 30 minuten repareren. Zodra we klaar zijn met de Apple reparatie in Renesse sturen we het product weer netjes naar je terug, zodat je er weer vlot mee verder kunt alsof er niets aan de hand was.

Garantie op Apple reparatie in Renesse

Uiteraard werken we voor de Apple reparatie in Renesse uitsluitend met hoogwaardige materialen, zoals je dat van je Apple apparaat gewend bent. Dat betekent dat we je bovendien 3 maanden garantie kunnen bieden op de reparaties die we uitvoeren. Jij kunt zonder zorgen gebruik maken van je gerepareerde iPhone, iPad, iMac of MacBook. We zorgen ervoor dat je een scherpe prijs betaalt voor een vlotte reparatie, waar je zelf zo min mogelijk omkijken naar heeft. We zijn de specialist in Apple reparaties Renesse en omstreken, je bent bij ons aan het juiste adres wanneer er wat aan de hand is.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1275 reviews op trustpilot
Robert Janssen
13 april 2021
Geweldig

Aantal keer gebeld, kon meteen geholpen worden maar bij aankomst bleken ze onder bezet. Jammer. Maar Serkan uit Utrecht pakte mijn iPhone reparatie toch op en ruim binnen de 4 uur was mijn telefoon weer nieuw! Top service, vriendelijke Serkan, parkeren is top en ik ben super blij! Ik beveel Fixers van harte aan!

Mireille
13 april 2021
Beter dan verwacht!

Zeer vriendelijk ontvangst, maar toch teleurstellend dat mijn Mac een dagen op reis moest voor reparatie. Paul doet extra zijn best en checkt op basis van het serienummer of het defect onder garantie gerepareerd kan worden. Ik had weinig hoop met mijn 4,5 jaar oude MacBook Pro. Maar.... wat blijkt? Dat is toch het geval! En het leek er even op dat het wat langer ging duren. Vanmorgen kreeg ik een telefoontje. Binnen 2 weken was het geregeld. Ik ben een blij mens!

Ad
11 april 2021
Weg met Amac... hup Fixers!!

Mijn oudere Imac was te traag voor woorden. Met Appleservicelijn gebeld en die gaven aan dat wellicht een vergroting van RAM-geheugen wat zou helpen. Gezien de leeftijd en het model van de computer zou ik dit het beste bij de Amac in Tilburg kunnen laten doen. Alles geregeld met deze zaak (afspraak enzo), tot ze me een dag van te voren belden met mededeling dat dit niet bij mijn computer kon. Teruggebeld met servicelijn van Apple, en die gaven nogmaals aan dat het weldegelijk kon en zij gaven mij toen het advies om Fixers te proberen in Rosmalen. Snel afspraak gemaakt om langs te komen en het apparaat ingeleverd. Ze zouden hem doorlichten en me daarna een advies geven. Eerste werkdag erop belde ze me 's ochtends op met mededeling dat het niet aan de RAM lag maar aan de verouderde oude schijf. Deze konden ze dezelfde dag vervangen voor een snellere SD-variant en voor hetzelfde geld maakte ze hem schoon en zette ze ook nog alle info over en installeerde ze alles netjes. Binnen 6 uur kon ik hem weer ophalen.. en hij draait als een tierelier!!! Top service, aardige lui, eerlijk advies en supperrrsnelle service en zeer scherpe prijs!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap