0880040900

Apple reparatie Roosendaal

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Roosendaal

Wilt u de snelste Apple reparatie Roosendaal? Uiteraard bent u dan bij Fixers.nl aan het goede adres. Bij ons servicecenter in Nieuw-Vennep staan 6 dagen per week specialisten klaar voor uw iMac of MacBook reparatie. Door onze grote voorraad zijn wij in de meeste gevallen in staat de Apple reparatie dezelfde dag al af te ronden. Voor een scherp tarief. Stuur uw reparatie vandaag nog naar ons op of kom langs ons servicecenter.

Uw MacBook is kapot. Voor een reparatie heeft u Apple kennis en specialistisch gereedschap nodig. Fixers heeft iedere dag diverse Mac specialisten aan het werk om uw MacBook reparatie Roosendaal zo snel mogelijk voor u uit te voeren. Start uw MacBook niet meer op of krijgt u een aparte melding in het scherm te zien? Onze monteurs repareren uw MacBook in veruit de meeste gevallen binnen 1-3 werkdagen. Stuur uw kapotte MacBook vandaag nog naar ons op!

iMac Reparatie Roosendaal

Ook uw iMac reparatie kunt u goed en vertrouwd laten uitvoeren door Fixers. Door onze speciale apparatuur kunnen wij uw vertrouwde iMac snel en veilig repareren. Wij staan garant voor een vakkundige reparatie in de meeste gevallen voor uw Apple iPhone al dezelfde dag. Stuur uw Apple reparatie Roosendaal vandaag nog op zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kan!

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1204 reviews op trustpilot
Roel Simons
26 februari 2021
Spatiebalk van MacBook bleef hangen

Spatiebalk van toetsenbord van MacBook bleef hangen. Toen ik Fixers belde checkten ze direct of mijn exemplaar binnen vervangingsprogramma viel. Dat bleek het geval. De inname van de reparatie door Serkan ging zorgvuldig en hij was duidelijk in het proces en de afwikkeling. Binnen 48 kreeg ik een melding dat de laptop gereed was. Dat vond ik erg vlot. Bij het ophalen bleek dat de laptop mooi schoongemaakt was. Medewerker Serkan is vriendelijk en zorgvuldig. Ik ben blij dat er zo secuur met m’n apparaat is omgesprongen.

Anastassis Perrakis
26 februari 2021
Very professional crew

Very professional crew, excellent communication, technically excellent, spotless shop. Simply very highly recommended.

Rudolf Janssen
25 februari 2021
Betrouwbare service!

Betrouwbare service!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap