0880040900

Rotterdam

Nieuwe Binnenweg 72, 3015 BC Rotterdam
Telefoon: 088 004 0900Meld je reparatie aan

Openingstijden

maandag
09:30 – 18:00
dinsdag
09:30 – 18:00
woensdag
09:30 – 18:00
donderdag
09:30 – 18:00
vrijdag
09:30 – 18:00
zaterdag
09:30 – 17:00
zondag
12:00 – 17:00

Meld hier je reparatie aan

Apple reparatie Rotterdam

Apple is normaliter erg duur en degelijk. Toch kan het gebeuren dat deze degelijke devices na verloop van tijd kapot gaan of minder goed gaan werken. Voor de reparatie van uw Apple toestel in Rotterdam kiest u voor Fixers.nl. Want wij repareren uw iMac of MacBook binnen enkele dagen en soms dezelfde dag nog, tegen een super scherp tarief. Meldt uw reparatie aan via het reparatieformulier op onze website en ontvang je geliefde Apple binnen enkele dagen gerepareerd terug! Apple reparatie Rotterdam

Apple reparatie Rotterdam

Wij zijn ook een erkend Apple Reparatie bedrijf wat betekend dat wij alleen werken met originele onderdelen die ook gebruikt worden door Apple zelf. Als u ervoor kiest om uw Apple reparatie Rotterdam aan te melden via onze website dan beland deze aanmelding automatisch ons systeem. Nadat uw Apple reparatie Rotterdam is ontvangen ontvangt u hiervan een e-mail en binnen enkele uren ontvangt u een offerte voor de reparatie. Gaat u hiermee akkoord? Dan is uw Apple device binnen de kortste tijd weer gerepareerd!

MacBook reparatie Rotterdam

Uw Apple reparatie Rotterdam is bij Fixers.nl in goede handen. Al onze monteurs zijn speciaal opgeleid voor de reparatie van Apple apparatuur. Zo weet u dat de reparatie van uw MacBook of iMac wordt uitgevoerd door een erkende specialist. Vaak wordt uw apple apparaat al binnen 1-3 werkdagen gerepareerd. Zo kunt u altijd snel weer aan het werk!

Specialistisch en een snelle reparatie-service.

Je laat je Apple toestel vallen dat is verschrikkelijk. Je denkt "Waar kan ik me Apple device zo snel mogelijk laten repareren in Rotterdam" Dan ben je bij Fixers aan het juiste adres. Wij bij Fixers leveren namelijk de perfecte Apple reparatie met 3 maanden garantie. De monteurs van Fixers zijn bekent met de meest voorkomende schadegevallen zoals een gebroken scherm, batterij vervangen, of de homeknop dat niet meer goed functioneert. Ook komt het regelmatig voor dat de camera functies niet meer optimaal blijken te werken. Of denk aan een kapotte microfoon waardoor andere mensen jou niet meer (goed) kunnen verstaan. Dit soort schadegevallen kunnen we dan direct voor je repareren bij Fixers Rotterdam.

Waarom een Apple reparatie door Fixers?

Onze werkwijze is simpel. We staan 6-dagen per week klaar om je Apple device te repareren. We helpen je graag met een kapotte apple telefoon op een eerlijke en prettige manier. We zoeken bij Fixers namelijk graag naar een oplossing. Op deze manier gaan wij te werken;

  • Transparante en vaste tarieven, vrijwel meteen zijn prijzen duidelijk.
  • Altijd 3 maanden garantie op de reparatie. Als het ware een nieuwe apple device.
  • Reparatie met hoogste kwaliteit onderdelen (orginele onderdelen)
  • Onderzoek, erg handig wanneer u niet precies weet wat er defect is.
  • Snelle reparatieservice, bijna alle reparaties wordt dezelfde dag nog uitgevoerd.
  • Professioneel dat zie je; duidelijke uitleg, eerlijk advies.
  • Goede bereikbaarheid en parkeren voor de deur!

De kosten van een Apple reparatie in Rotterdam?

De kosten van deze reparatie aan uw apple of iPhone is erg uiteenlopend. De prijs is namelijk afhankelijk per reparatie. Een iPhone 8 scherm is bijvoorbeeld weer anders dan een ander iPad scherm. Dit betekend dat we online alle reparaties hebben aangegeven en waarvan u direct kunnen zien wat de reparatiekosten zullen zijn en ook de montage kosten, we laten prijzen altijd inclusief BTW zien. We hanteren geen verschillende enkel vaste tarieven.

De kosten van een reparatie aan uw Apple Phone zijn daarom erg verschillend. De prijs hangt namelijk af van de reparatie. Het voordeel van Fixers is dat we werken met prijzen die all-in zijn. Wat betekend dit concreet? Dat we alle reparatieprijzen en montagekosten inclusief BTW laten zien. Zo zijn de prijzen bij Fixers direct duidelijk. Als je twijfelt of denkt dat dit niet het geval is, kun je direct contact opnemen met specialisten van Fixers. We helpen je altijd graag veder. Weet je de kosten niet? Dan kun je de bereken functie van deze website gebruiken. Je vult je Apple type in en je schadegeval en krijg je direct te zien hoeveel je moet betalen.