Apple reparatie Rutten

  Apple reparatie Rutten

  Heb je een iPhone en doet die het niet goed meer? Lijkt je scherm kapot of is er wat anders aan de hand? Geen probleem, je bent bij ons aan het juiste adres voor een Apple reparatie in Rutten. Je kunt je telefoon gratis naar ons verzenden, net als een iMac, MacBook of iPad die je wilt laten repareren.

  Stuur je iPhone gratis op

  Je kunt je iPhone of een ander Apple product gratis naar ons opsturen. We vragen je het apparaat online aan te melden voor onze Apple reparatie in Rutten. We sturen je op basis van de aanmelding de gegevens toe die je nodig hebt om je product op te sturen. We gaan er vervolgens snel voor je mee aan de slag. Na de Apple reparatie in Rutten sturen we het Apple product weer gratis naar je terug. Dat betekent dat je zowel heen als weer geen kosten hoeft te maken voor de verzending.

  12 maanden garantie

  We werken met ervaren specialisten, wat betekent dat we je standaard 12 maanden garantie kunnen aanbieden op de Apple reparatie in Rutten. We weten als geen ander hoe de iPhone in elkaar zit en wat er qua hardware of software aan de hand kan zijn met een iPad, iMac of MacBook. We kunnen snel de diagnose stellen en gaan er vervolgens vakkundig voor je mee aan de slag. Dankzij 12 maanden garantie op de Apple reparatie in Rutten weet jij in ieder geval zeker dat jij er de komende tijd weer onbezorgd gebruik van kunt maken.

  Snelle reparatie in Rutten

  We gaan standaard binnen 24 uur voor je aan de slag met de Apple reparatie in Rutten, nadat we het product van je hebben ontvangen. Stuur je een iPhone naar ons op? Wij zorgen ervoor dat je daar weer snel de beschikking over hebt zodat je die weer dagelijks kunt gaan gebruiken. We zorgen voor een vlotte Apple reparatie in Rutten, zodat jij snel weer verder kunt waar je gebleven was of je met het Apple-apparaat weer aan het werk kunt.

  Meld hier je reparatie aan

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap