0880040900

Apple reparatie Rutten

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Rutten

Heb je een iPhone en doet die het niet goed meer? Lijkt je scherm kapot of is er wat anders aan de hand? Geen probleem, je bent bij ons aan het juiste adres voor een Apple reparatie in Rutten. Je kunt je telefoon gratis naar ons verzenden, net als een iMac, MacBook of iPad die je wilt laten repareren.

Stuur je iPhone gratis op

Je kunt je iPhone of een ander Apple product gratis naar ons opsturen. We vragen je het apparaat online aan te melden voor onze Apple reparatie in Rutten. We sturen je op basis van de aanmelding de gegevens toe die je nodig hebt om je product op te sturen. We gaan er vervolgens snel voor je mee aan de slag. Na de Apple reparatie in Rutten sturen we het Apple product weer gratis naar je terug. Dat betekent dat je zowel heen als weer geen kosten hoeft te maken voor de verzending.

3 maanden garantie

We werken met ervaren specialisten, wat betekent dat we je standaard 3 maanden garantie kunnen aanbieden op de Apple reparatie in Rutten. We weten als geen ander hoe de iPhone in elkaar zit en wat er qua hardware of software aan de hand kan zijn met een iPad, iMac of MacBook. We kunnen snel de diagnose stellen en gaan er vervolgens vakkundig voor je mee aan de slag. Dankzij 3 maanden garantie op de Apple reparatie in Rutten weet jij in ieder geval zeker dat jij er de komende tijd weer onbezorgd gebruik van kunt maken.

Snelle reparatie in Rutten

We gaan standaard binnen 24 uur voor je aan de slag met de Apple reparatie in Rutten, nadat we het product van je hebben ontvangen. Stuur je een iPhone naar ons op? Wij zorgen ervoor dat je daar weer snel de beschikking over hebt zodat je die weer dagelijks kunt gaan gebruiken. We zorgen voor een vlotte Apple reparatie in Rutten, zodat jij snel weer verder kunt waar je gebleven was of je met het Apple-apparaat weer aan het werk kunt.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1101 reviews op trustpilot
Leo Kerkhoff
20 januari 2021
Uitstekende service

Uitstekende service! Mijn MacBook Pro kreeg een nieuw toetsenbord - service van Apple - en dat was snel gebeurd. Afspraak maken, snel langsbrengen (zelfde middag nog!) en 7 dagen later gemaakt. Vriendelijke Joey, geduldig en deskundig. Dank voor deze goede ervaring!

Milou Teeuwen
20 januari 2021
Fijn bedrijf

Ik kon meteen terecht op een zaterdag. Op woensdag was het meteen gerepareerd. Jongen gasten aan het werk, fijne sfeer!

R D
20 januari 2021
I werd geholpen door meneer Serkan

Ik werd geholpen door meneer Serkan, hij gaf duidelijk aan waar het probleem zat en heeft me duidelijk uitgelegd wat ze gedaan hebben. Ook mocht ik in de winkel mijn toestel uitproberen om te kijken of er nog enige fouten in zaten. Meneer was erg vriendelijk.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap