0880040900

Apple reparatie Spijkenisse

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Spijkenisse

Bent u op zoek naar een bedrijf die alles weet van uw Apple reparatie Spijkenisse? Dan bent u bij Fixers.nl aan het juiste adres! Wij hebben 6 dagen per week meerdere Apple specialisten en deskundigen aan het werk om uw reparatie zo snel mogelijk vakkundig uit te voeren. Uiteraard altijd met een vrijblijvend scherp tarief.

U heeft altijd 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparatie!

Een goede Apple reparatie Spijkenisse laten uitvoeren? Dan kiest u natuurlijk voor Fixers. Wij staan bekend voor een hoge kwaliteit reparatie. Uw MacBook of iMac is bij ons in goede handen. Wij doen er alles aan om u tevreden te stellen daarom zorgen wij dat uw reparatie altijd zonder zorgen verloopt. Verstuur uw Apple reparatie Spijkenisse vandaag nog naar ons op. Zo kunt u spoedig weer achter uw gerepareerde Mac aan het werk. In ons servicepunt in Nieuw-Vennep staan onze monteurs 6 dagen per week klaar om uw reparatie uit te voeren. U kunt uw Apple reparatie Spijkenisse gratis en verzekerd op sturen naar ons Servicepunt is Zodra de reparatie bij ons binnen komt gaan wij direct voor u aan de slag. Wij stellen een diagnose en deze vertellen deze direct aan u. Wist u dat alle reparaties 9 van de 10 keer binnen 1-3 werkdagen klaar is? Dat komt omdat wij staan voor snelheid en kwaliteit.

Apple reparatie Spijkenisse

Sleutel nooit zelf aan uw Apple. Fixers heeft hier speciaal opgeleid personeel voor in dienst. Onze monteurs staan klaar voor uw Apple reparatie Spijkenisse. Kies daarom voor kwaliteit, kies voor Fixers. Stuur uw reparatie vandaag nog naar ons servicecenter in Nieuw-Vennep op.

iMac en MacBook reparatie

Een defect aan uw Apple reparatie Spijkenisse is nooit fijn. In de meeste gevallen is dit zelfs te realiseren binnen 1-3 werkdagen. Als u uw Apple reparatie Spijkenisse online aanmeld ontvangt u van ons een etiket van PostNL waarmee u naar een van de 2000 servicepunten van PostNL kunt. Hier kunt u uw pakket gratis en verzekerd naar ons versturen. Op ons servicepunt in Nieuw-Vennep gaan wij voor u een diagnose stellen. Gaat u akkoord met de genoemde prijs? Dan gaan wij direct uw iMac of MacBook repareren. Zo kunt u weer snel aan de slag met uw gerepareerde Apple reparatie Spijkenisse.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1204 reviews op trustpilot
Roel Simons
26 februari 2021
Spatiebalk van MacBook bleef hangen

Spatiebalk van toetsenbord van MacBook bleef hangen. Toen ik Fixers belde checkten ze direct of mijn exemplaar binnen vervangingsprogramma viel. Dat bleek het geval. De inname van de reparatie door Serkan ging zorgvuldig en hij was duidelijk in het proces en de afwikkeling. Binnen 48 kreeg ik een melding dat de laptop gereed was. Dat vond ik erg vlot. Bij het ophalen bleek dat de laptop mooi schoongemaakt was. Medewerker Serkan is vriendelijk en zorgvuldig. Ik ben blij dat er zo secuur met m’n apparaat is omgesprongen.

Anastassis Perrakis
26 februari 2021
Very professional crew

Very professional crew, excellent communication, technically excellent, spotless shop. Simply very highly recommended.

Rudolf Janssen
25 februari 2021
Betrouwbare service!

Betrouwbare service!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap