0880040900

Apple reparatie Stadskanaal

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Stadskanaal

Als je geliefde MacBook of iMac defect is dan ga je natuurlijk op zoek naar een goed reparatiebedrijf. Fixers.nl helpt je graag verder met jouw Apple reparatie Stadskanaal. Al onze monteurs zijn speciaal gecertificeerd voor de reparatie van jouw iMac of MacBook. Daarnaast repareren wij je Apple reparatie Stadskanaal altijd met originele onderdelen waarop we weer 3 maanden garantie afgeven!

Heb je een vraag over je Apple reparatie Stadskanaal? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Apple reparatie Stadskanaal

Hoe ons reparatieproces werkt? Zo simpel mogelijk! Kies op onze website jouw apparaat en klik op “gratis diagnose”. Je ontvangt van ons direct een etiket van PostNL per e-mail waarmee jij je apparaat gratis en verzekerd naar ons toe kan sturen. Je kunt hiervoor terecht bij ieder PostNL servicepunt in Nederland! Na ontvangst van jouw apparaat beginnen we met het maken van een prijsopgave. Pas nadat jij akkoord bent met deze prijsopgave beginnen we aan jouw Apple reparatie Stadskanaal. Zo kom je nooit voor verassingen te staan ????

MacBook reparatie Stadskanaal

Snelheid, Snelheid, Snelheid, en kwaliteit. Dat zijn de speerpunten van onze organisatie. Wij zorgen ervoor dat de reparatie van jouw iMac of MacBook altijd zo snel mogelijk wordt afgerond zodat je weer aan het werkt kunt. Deze reparaties worden uitgevoerd met originele onderdelen zodat je iMac of MacBook met kwaliteit wordt gerepareerd. Daarom geven we dan ook 3 maanden garantie op de reparatie van je apparaat!

Heb je toch nog een vraag? Onze specialisten helpen je graag verder! Je kunt contact opnemen via 088 004 0900.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap