0880040900

Apple reparatie Ter Apel

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Ter Apel

Wil je een Apple reparatie in Ter Apel laten uitvoeren, terwijl je daar amper de deur voor uit hoeft? Dat kan, je kunt je kapotte Apple apparaat gewoon naar ons opsturen. Uiteraard hoef je daar geen aanvullende kosten voor te maken, die nemen wij voor onze rekening.

Gratis Apple product verzenden

Je leest het goed, je kunt je kapotte apparaat voor de Apple reparatie in Ter Apel gewoon gratis naar ons toezenden. Je kunt daarvoor gebruik maken van ons antwoordnummer. We gaan na ontvangst van je product direct aan de slag met de reparatie en sturen je product daarna gewoon gratis naar je terug. Uiteraard kunnen we je binnen de Apple reparatie in Ter Apel van dienst zijn met verschillende apparaten. Heb je een iPhone, iPad, MacBook of iMac die het niet (goed) meer doet? Stuur deze naar ons op, dan gaan we er graag voor je mee aan de slag.

MacBook reparatie in Ter Apel

We kunnen bijvoorbeeld voor een MacBook reparatie in Ter Apel zorgen, we hebben een uitgebreide ervaring met de verschillende laptops van Apple. Geeft het scherm vreemde beelden, start de computer niet meer op of heb je het idee dat er iets mis is met de software? Wij gaan voor je aan de slag. We zorgen voor een vlotte Apple reparatie in Ter Apel, je kunt binnen 24 uur rekenen op een computer die weer werkt zoals je dat gewend bent. Na de reparatie sturen we het product direct aan je toe, zodat je daar vlot de beschikking over hebt en je weer verder kunt werken.

Vakkundige Apple reparatie

Je kunt niet alleen rekenen op een vlotte Apple reparatie in Ter Apel, we zorgen er daarnaast voor dat we je vakkundig van dienst zijn. Wat dat betekent? Onze specialisten hebben een uitgebreide ervaring met de verschillende computers, telefoons en tablets van Apple. We kennen ze van binnen en van buiten, zowel de software als de hardware. Bovendien maken we gebruik van hoogwaardige materialen voor de reparatie. We bieden je daarom standaard 3 maanden garantie op de Apple reparatie in Ter Apel, zodat je kunt rekenen op een apparaat dat het weer doet en vervolgens ook blijft doen.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1104 reviews op trustpilot
Gertjan Van de Groep
21 januari 2021
Perfecte service voor m’n Apple MacBook

Mijn Apple Mac book is perfect en kundig gerepareerd met nog wat extra service erbij. Alle communicatie en informatie zoals van te voren afgesproken. Top dus.

robert vanderwal
21 januari 2021
Macbook reparatie binnen een week van aanmelden tot gerepareerd.

Op zaterdag 16 januarie op afspraak mijn macbook pro ter reparatie aangeboden (afspraak liep via Apple daar het een correctie onder garantie betrof). Maandag keurig via mail op de hoogte gebracht van het feit dat er onderdelen besteld waren voor de benodigde reparatie en donderdag 21 januarie de macbook weer op kunnen halen. Alles ging precies zoals bij aanvang uitgelegd was en precies zoals je het wilt.

Flip van den Bosch
21 januari 2021
Goed gerepareerd binnen afgesproken…

Goed gerepareerd binnen afgesproken tijd! Goede service.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap