0880040900

Apple reparatie Terneuzen

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Terneuzen

Uw MacBook of iMac is kapot en u bent op zoek naar een betrouwbare Apple reparatie Terneuzen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met 10 jaar ervaring zijn wij de specialist van Nederland als het gaat om Apple reparatie. Meldt uw Apple reparatie Terneuzen aan via ons reparatieformulier op onze website en verstuur uw MacBook of iMac gratis voor een reparatie vaak al binnen 1-3 werkdagen. Heeft u vragen over uw Apple reparatie of wilt u vooraf graag een prijsopgave? Bel dan met 088 004 0900.

Apple reparatie Terneuzen

Meldt uw Apple reparatie Terneuzen aan via ons reparatieformulier en u ontvangt direct een gratis verzendlabel van PostNL. Met dit verzendetiket kunt u uw Apple reparatie gratis en verzekerd versturen vanaf een van de 2000 postkantoren. Er is er altijd wel een bij u in de buurt. Na ontvangst van uw pakket sturen wij u een e-mail met een prijsopgave en een diagnose. Na uw akkoord beginnen wij direct met uw iMac of MacBook reparatie Terneuzen. Vaak is uw Apple reparatie al binnen 1-3 werkdagen terug!
/>

MacBook reparatie Terneuzen

Als u kiest voor een Apple reparatie van Fixers.nl dan beloven wij u een reparatie met topkwaliteit. Daarom geven we op al onze reparaties 6 maanden volledige garantie. Dat is wel zo eerlijk toch? Naast de uitgebreide garantie proberen we de reparatie altijd binnen 1-3 werkdagen uit te voeren. Doordat wij zo goed alle onderdelen voor uw iMac of Macbook op voorraad hebben kunnen we deze reparatie meestal binnen 1-3 werkdagen uitvoeren en zijn hiermee de snelste reparateur van Nederland. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact op via: 088 004 0900 of stuur een e-mail naar info@fixers.nl.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1112 reviews op trustpilot
Robert Jansen
26 januari 2021
Batterij MC book vervangen

Batterij MC book vervangen. Netjes geholpen. Correcte info via link.

Ted Groen
26 januari 2021
Binnen 24 uur nieuwe accu voor m'n…

Binnen 24 uur nieuwe accu voor m'n laptop 13 " pro mid 2014 gemonteerd en afgeleverd. Kan weer 4 jaar mee. Prestatie kon door Amax niet worden geleverd. Zo krijg je tevrede klanten en een prima mond- op mondreklame. Bedankt Ted

Marco
25 januari 2021
Mijn IPhone scherm was eruit...

Mijn IPhone scherm was uit mijn telefoon gesprongen tijdens de vakantie, meteen na de vakantie langs Fixers en werd meteen super goed en netjes geholpen. Heb nu een nieuw scherm en een nieuwe batterij gekregen, alles werkt weer naar behoren! Super blij met de snelle en nette service die mij verleend is, mijn IPhone is in perfecte staat terug gegeven aan mij en kon geen betere service wensen!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap