0880040900

Apple reparatie Terneuzen

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Terneuzen

Uw MacBook of iMac is kapot en u bent op zoek naar een betrouwbare Apple reparatie Terneuzen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met 10 jaar ervaring zijn wij de specialist van Nederland als het gaat om Apple reparatie. Meldt uw Apple reparatie Terneuzen aan via ons reparatieformulier op onze website en verstuur uw MacBook of iMac gratis voor een reparatie vaak al binnen 1-3 werkdagen. Heeft u vragen over uw Apple reparatie of wilt u vooraf graag een prijsopgave? Bel dan met 088 004 0900.

Apple reparatie Terneuzen

Meldt uw Apple reparatie Terneuzen aan via ons reparatieformulier en u ontvangt direct een gratis verzendlabel van PostNL. Met dit verzendetiket kunt u uw Apple reparatie gratis en verzekerd versturen vanaf een van de 2000 postkantoren. Er is er altijd wel een bij u in de buurt. Na ontvangst van uw pakket sturen wij u een e-mail met een prijsopgave en een diagnose. Na uw akkoord beginnen wij direct met uw iMac of MacBook reparatie Terneuzen. Vaak is uw Apple reparatie al binnen 1-3 werkdagen terug!
/>

MacBook reparatie Terneuzen

Als u kiest voor een Apple reparatie van Fixers.nl dan beloven wij u een reparatie met topkwaliteit. Daarom geven we op al onze reparaties 6 maanden volledige garantie. Dat is wel zo eerlijk toch? Naast de uitgebreide garantie proberen we de reparatie altijd binnen 1-3 werkdagen uit te voeren. Doordat wij zo goed alle onderdelen voor uw iMac of Macbook op voorraad hebben kunnen we deze reparatie meestal binnen 1-3 werkdagen uitvoeren en zijn hiermee de snelste reparateur van Nederland. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact op via: 088 004 0900 of stuur een e-mail naar info@fixers.nl.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1275 reviews op trustpilot
Robert Janssen
13 april 2021
Geweldig

Aantal keer gebeld, kon meteen geholpen worden maar bij aankomst bleken ze onder bezet. Jammer. Maar Serkan uit Utrecht pakte mijn iPhone reparatie toch op en ruim binnen de 4 uur was mijn telefoon weer nieuw! Top service, vriendelijke Serkan, parkeren is top en ik ben super blij! Ik beveel Fixers van harte aan!

Mireille
13 april 2021
Beter dan verwacht!

Zeer vriendelijk ontvangst, maar toch teleurstellend dat mijn Mac een dagen op reis moest voor reparatie. Paul doet extra zijn best en checkt op basis van het serienummer of het defect onder garantie gerepareerd kan worden. Ik had weinig hoop met mijn 4,5 jaar oude MacBook Pro. Maar.... wat blijkt? Dat is toch het geval! En het leek er even op dat het wat langer ging duren. Vanmorgen kreeg ik een telefoontje. Binnen 2 weken was het geregeld. Ik ben een blij mens!

Ad
11 april 2021
Weg met Amac... hup Fixers!!

Mijn oudere Imac was te traag voor woorden. Met Appleservicelijn gebeld en die gaven aan dat wellicht een vergroting van RAM-geheugen wat zou helpen. Gezien de leeftijd en het model van de computer zou ik dit het beste bij de Amac in Tilburg kunnen laten doen. Alles geregeld met deze zaak (afspraak enzo), tot ze me een dag van te voren belden met mededeling dat dit niet bij mijn computer kon. Teruggebeld met servicelijn van Apple, en die gaven nogmaals aan dat het weldegelijk kon en zij gaven mij toen het advies om Fixers te proberen in Rosmalen. Snel afspraak gemaakt om langs te komen en het apparaat ingeleverd. Ze zouden hem doorlichten en me daarna een advies geven. Eerste werkdag erop belde ze me 's ochtends op met mededeling dat het niet aan de RAM lag maar aan de verouderde oude schijf. Deze konden ze dezelfde dag vervangen voor een snellere SD-variant en voor hetzelfde geld maakte ze hem schoon en zette ze ook nog alle info over en installeerde ze alles netjes. Binnen 6 uur kon ik hem weer ophalen.. en hij draait als een tierelier!!! Top service, aardige lui, eerlijk advies en supperrrsnelle service en zeer scherpe prijs!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap