0880040900

Apple reparatie Texel - Binnen 24 uur opgelost

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Texel

Is uw MacBook of iMac defect en bent u op zoek naar een erkend Apple reparatie bedrijf? Dan bent u voor uw Apple reparatie Texel bij ons aan het juiste adres. U kunt eenvoudig de reparatie van uw MacBook of iMac aanmelden via het reparatieformulier op onze website. U ontvangt dan automatisch van ons een verzendetiket waarmee u uw Apple reparatie Texel gratis en verzekerd kan opsturen naar ons repair store.

Apple reparatie Texel

De reparatie van uw iMac of MacBook is een gespecialiseerde klus. Wij raden u daarom aan om dit altijd door een erkende monteur uit te laten voeren. Fixers.nl helpt u graag met uw Apple reparatie Texel. Ons reparatieproces werkt heel simpel. Nadat uw Apple reparatie Texel is ontvangen bij ons servicepunt zal er begonnen worden met het maken van een diagnose. Deze diagnose en de prijsopgave van de reparatie zullen vervolgens telefonisch met u worden besproken. Pas nadat u akkoord bent gegaan met de prijsopgave zullen we beginnen met de reparatie. Zo weet u vooral altijd precies waar u aan toe bent.

Garantie op uw iMac reparatie Texel

Doordat Fixers.nl zelf originele Mac onderdelen importeert vanuit China, Japan en de USA hebben wij vrijwel alle onderdelen voor uw MacBook of iMac op voorraad met een lage prijs. Daarnaast kunnen we uw reparatie binnen 24 uur uitvoeren. Zo kunt u snel weer aan het werk met uw MacBook. Meldt u Apple reparatie Texel eenvoudig aan via het reparatieformulier op onze website.

Vragen over Apple reparatie Texel

Heeft u nog vragen over onze reparatieservice? Aarsel dan niet en neem contact op met een van onze monteurs via 088 004 0900. Onze monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar! Natuurlijk kunt u ons ook per e-mail of via Facebook bereiken. Meer informatie hierover vind u op onze contactpagina. We spreken u straks!

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1204 reviews op trustpilot
Roel Simons
26 februari 2021
Spatiebalk van MacBook bleef hangen

Spatiebalk van toetsenbord van MacBook bleef hangen. Toen ik Fixers belde checkten ze direct of mijn exemplaar binnen vervangingsprogramma viel. Dat bleek het geval. De inname van de reparatie door Serkan ging zorgvuldig en hij was duidelijk in het proces en de afwikkeling. Binnen 48 kreeg ik een melding dat de laptop gereed was. Dat vond ik erg vlot. Bij het ophalen bleek dat de laptop mooi schoongemaakt was. Medewerker Serkan is vriendelijk en zorgvuldig. Ik ben blij dat er zo secuur met m’n apparaat is omgesprongen.

Anastassis Perrakis
26 februari 2021
Very professional crew

Very professional crew, excellent communication, technically excellent, spotless shop. Simply very highly recommended.

Rudolf Janssen
25 februari 2021
Betrouwbare service!

Betrouwbare service!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap