0880040900

Apple reparatie Tiel

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Tiel

Voor een Apple reparatie in Tiel ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt je iPad, iPhone, iMac of MacBook gewoon gratis naar ons opsturen, onze specialisten gaan er direct voor je mee aan de slag. We zorgen voor een vlotte Apple reparatie, waar we bovendien 3 maanden garantie op bieden.

Specialist Apple reparatie Tiel

Je kunt je MacBook of andere Apple apparaat gewoon gratis naar ons versturen, door die online aan te melden voor de Apple reparatie in Tiel. Wij gaan er vervolgens mee aan de slag voor je. Na de reparatie sturen we het product gewoon weer gratis aan je retour, je betaalt wat dat betreft alleen voor de Apple reparatie in Tiel. Uiteraard zorgen we voor een vakkundige reparatie, waarbij we je 3 maanden garantie kunnen aanbieden.

Zoek je specifiek naar een MacBook reparatie in Tiel? Wij hebben ervaring met zowel de hardware als de software van je laptop. Dat betekent dat onze specialisten direct door hebben wat er aan de hand is en voor het herstel kunnen zorgen. We maken eventueel gebruik van hoogwaardige onderdelen of zorgen er tijdens de Apple reparatie in Tiel voor dat de software weer naar behoren komt te werken.

Supersnel jouw MacBook of iMac reparatie geregeld.

We kunnen de Apple reparatie in Tiel binnen 24 uur voor je uitvoeren, zodat je nooit lang zonder je apparaat hoeft te zitten. Wij begrijpen dat je liever niet te lang zonder je MacBook, iMac, iPad of iPhone zit. Dankzij onze vlotte werkwijze en snelle verzending heb je het apparaat na de Apple reparatie in Tiel snel weer in huis en kun je er gebruik van maken zoals je dat gewend bent.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1112 reviews op trustpilot
Robert Jansen
26 januari 2021
Batterij MC book vervangen

Batterij MC book vervangen. Netjes geholpen. Correcte info via link.

Ted Groen
26 januari 2021
Binnen 24 uur nieuwe accu voor m'n…

Binnen 24 uur nieuwe accu voor m'n laptop 13 " pro mid 2014 gemonteerd en afgeleverd. Kan weer 4 jaar mee. Prestatie kon door Amax niet worden geleverd. Zo krijg je tevrede klanten en een prima mond- op mondreklame. Bedankt Ted

Marco
25 januari 2021
Mijn IPhone scherm was eruit...

Mijn IPhone scherm was uit mijn telefoon gesprongen tijdens de vakantie, meteen na de vakantie langs Fixers en werd meteen super goed en netjes geholpen. Heb nu een nieuw scherm en een nieuwe batterij gekregen, alles werkt weer naar behoren! Super blij met de snelle en nette service die mij verleend is, mijn IPhone is in perfecte staat terug gegeven aan mij en kon geen betere service wensen!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap