0880040900

Apple reparatie Uitgeest - Fixers

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Uitgeest

Weet u niet wat er aan de hand is met uw Apple reparatie Uitgeest? Daar zijn wij voor! Koffie over uw toetsenbord? Barst in het scherm? Dat is voor ons geen enkel probleem! Meldt uw imac nu aan en u krijgt zo snel mogelijk een PostNL Verzendetiket waarmee u een gratis en verzekerde zending toegestuurd krijgt! U kunt uw Apple reparatie Uitgeest opsturen via één van de 2000 PostNL verzendloketten. Wij hebben gecertificeerde monteurs in dienst die u alle service bieden die wij in huis hebben. Deze monteurs weten alles af van uw Apple reparatie Uitgeest! Wilt u toch liever eerst een van de monteurs spreken voordat u de iMac of MacBook voor een zending aanmeldt? Bel dan nu naar 088 004 0900! Of stuur een e-mail naar info@Fixers.nl!

Apple reparatie Uitgeest

Het demonteren van uw Apple apparaat is een lastige klus. Wij van Fixers raden u daarom aan om dit uit te laten voeren bij een gespecialiseerd bedrijf die alles weet van uw Apple reparatie Uitgeest. Wij helpen u graag verder!

U kunt natuurlijk altijd bij ons terecht voor uw Apple reparatie Uitgeest! Dit is voor onze monteurs geen enkel probleem! Wij kunnen dit repareren tegen een erg scherp en vrijblijvend tarief. En dit allemaal omdat wij de meeste Apple onderdelen op voorraad hebben. Wij kunnen uw Apple reparatie Uitgeest snel weer op de rit krijgen! U heeft voorderest 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparatie. Heeft u verder nog vragen of wilt u toch eerst liever een monteur spreken voordat u de iMac of MacBook aanmeldt voor een gratis en verzekerde zending? Bel dan nu naar 088 004 0900! U krijgt direct een van onze technici aan de lijn die u graag verder helpen!

iMac Reparatie Uitgeest

Door het dunne design van de Apple apparaten is het niet eenvoudig om dit te repareren. Voor onze monteurs is dit echter geen probleem! Wij hebben professioneel en vakkundig gereedschap zodat u weer snel aan de slag kunt! Wij raden aan om dit altijd uit te laten voeren door een gespecialiseerd bedrijf. Dus voor uw Apple reparatie Uitgeest komt u direct naar Fixers! Tot ziens!

Voordelige Apple reparatie Uitgeest

Snelle reparatie en dan ook nog is kwaliteit. Maar ook scherp geprijsd! Daar zorgen wij wel voor.. Aangezien wij een grote magazijnvoorraad hebben aan verschillende onderdelen voor uw Apple producten bent u snel weer op de rit! Kom snel langs of meldt uw Apple reparatie Volendam aan voor een veilige zending! Heeft u verder nog vragen voor onze monteurs? Dan kunt u deze natuurlijk altijd stellen. Stuur nu een e-mail naar info@fixers.nl en u krijgt zelfs al binnen een half uur antwoord! U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via 088 004 0900! Wij hopen tot snel!

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1096 reviews op trustpilot
Paul
19 januari 2021
Goede service

Goede service, en zeer snelle afhandeling. Ik weet nu waar ik voortaan moet zijn voor problemen aan mijn service van mijn iPhone, iPad en imacbook

Maurice Wildeman
19 januari 2021
Snel en correcte afhandeling reparatie

Scherm van mijn iPhone XR was behoorlijk beschadigd. Zaterdag begin van de middag afgeleverd. Medewerker Kourosh gaf aan te proberen deze op de dag zelf te repareren. Werd gebeld dat het toch niet zou lukken en dat het maandag klaar zou zijn. Op tijd gecommuniceerd en afspraken nagekomen. Bij ophalen screen protector aangeschaft en deze werd ook zonder te vragen perfect aangebracht. Perfect en professionele service.

Pim
18 januari 2021
Snel en goede service

Op donderdag mijn iPad met een barst in het scherm afgeleverd. Het bleek een fout te zijn van Apple waardoor die barst erin is gekomen. Toen kreeg ik zaterdagochtend al bericht dat ik de iPad op kon halen, maandag langs geweest en ik kreeg op kosten van Apple een nieuwe iPad. Wat een top service en super snel werk!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap