0880040900

Apple reparatie Uithoorn - Uw Apple specialist!

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Uithoorn

Apple reparatie in Uithoorn, dan staat Fixers voor u klaar. Wij verzorgen de reparatie van uw iMac of MacBook tot in de detail. Onze Apple specialisten staan 6 dagen per week voor u klaar bij de reparatie van uw iMac of MacBook. Breng uw Apple nu langs bij ons servicepunt in Nieuw-Vennep en wordt direct geholpen door een Apple-specialist.


  • MacBook

  • iMac

  • Mac Mini

  • iPhone

  • iPad

Apple reparatie Uithoorn

De reparatie van uw Apple apparaat in Uithoorn is een lastige klus. Laat dit altijd uitvoeren door een erkende Apple monteur. Fixers helpt repareert uw iMac of MacBook tegen een scherp tarief en met orginele onderdelen. Door onze ervaring en vakkennis zijn wij in staat de reparatie vrijwel altijd binnen 24 uur uit te voeren.

iMac Reparatie

De reparatie van uw Apple iMac is bij Fixers in goede handen. Nadat uw MacBook of iMac is langs gebracht voor reparatie wordt er direct begonnen met het maken van een diagnose. Deze diagnose ontvangt u binnen 2 uur van een van onze medewerkers. Hierin worden uitgebreid de reparatie kosten en defecten aan uw iMac besproken. Pas na uw akkoord wordt er begonnen met de reparatie van uw iMac.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap