0880040900

Apple reparatie Uithoorn - Uw Apple specialist!

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Uithoorn

Apple reparatie in Uithoorn, dan staat Fixers voor u klaar. Wij verzorgen de reparatie van uw iMac of MacBook tot in de detail. Onze Apple specialisten staan 6 dagen per week voor u klaar bij de reparatie van uw iMac of MacBook. Breng uw Apple nu langs bij ons servicepunt in Nieuw-Vennep en wordt direct geholpen door een Apple-specialist.


  • MacBook

  • iMac

  • Mac Mini

  • iPhone

  • iPad

Apple reparatie Uithoorn

De reparatie van uw Apple apparaat in Uithoorn is een lastige klus. Laat dit altijd uitvoeren door een erkende Apple monteur. Fixers helpt repareert uw iMac of MacBook tegen een scherp tarief en met orginele onderdelen. Door onze ervaring en vakkennis zijn wij in staat de reparatie vrijwel altijd binnen 24 uur uit te voeren.

iMac Reparatie

De reparatie van uw Apple iMac is bij Fixers in goede handen. Nadat uw MacBook of iMac is langs gebracht voor reparatie wordt er direct begonnen met het maken van een diagnose. Deze diagnose ontvangt u binnen 2 uur van een van onze medewerkers. Hierin worden uitgebreid de reparatie kosten en defecten aan uw iMac besproken. Pas na uw akkoord wordt er begonnen met de reparatie van uw iMac.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1104 reviews op trustpilot
Gertjan Van de Groep
21 januari 2021
Perfecte service voor m’n Apple MacBook

Mijn Apple Mac book is perfect en kundig gerepareerd met nog wat extra service erbij. Alle communicatie en informatie zoals van te voren afgesproken. Top dus.

robert vanderwal
21 januari 2021
Macbook reparatie binnen een week van aanmelden tot gerepareerd.

Op zaterdag 16 januarie op afspraak mijn macbook pro ter reparatie aangeboden (afspraak liep via Apple daar het een correctie onder garantie betrof). Maandag keurig via mail op de hoogte gebracht van het feit dat er onderdelen besteld waren voor de benodigde reparatie en donderdag 21 januarie de macbook weer op kunnen halen. Alles ging precies zoals bij aanvang uitgelegd was en precies zoals je het wilt.

Flip van den Bosch
21 januari 2021
Goed gerepareerd binnen afgesproken…

Goed gerepareerd binnen afgesproken tijd! Goede service.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap