0880040900

Apple reparatie Veendam

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Veendam

Is je MacBook gevallen of start je iMac niet meer op? Wij gaan er voor zorgen dat je Apple reparatie Veendam supersnel wordt geregeld! Wij repareren namelijk alle iMac en MacBooks binnen 1-3 werkdagen met originele onderdelen. Meld je reparatie eenvoudig aan voor een gratis en verzekerde zending via onze website. Je ontvangt dan van ons een PostNL verzendetiket waarmee je jouw Apple reparatie Veendam gratis naar ons toe stuurt!

Heb je een vraag over je Apple reparatie Veendam? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Apple reparatie Veendam

Waarom wij zo snel kunnen repareren? Simpel, doordat wij meer dan 150 actieve reparatie per dag verwerken kunnen wij alle onderdelen centraal inkopen en op voorraad houden. Wij hebben hierdoor voor alle Apple reparaties de onderdelen in eigen voorraad en hoeven niet te bestellen bij een leverancier. Hierdoor kunnen we jouw apple reparatie Veendam uitvoeren binnen 1-3 werkdagen.

MacBook reparatie Veendam

Snelheid, Snelheid, Snelheid, en kwaliteit. Dat zijn de speerpunten van onze organisatie. Wij zorgen er dan ook voor dat jouw reparatie zo snel mogelijk wordt afgerond. Het werkt heel simpel: Nadat je iMac of MacBook is binnen gekomen bij ons repair store beginnen we met het maken van een gratis diagnose en prijsopgave. Ga je hiermee akkoord? Dan repareren we je apparaat vaak nog dezelfde dag en sturen hem weer retour!

Heb je toch nog een vraag? Onze specialisten helpen je graag verder! Je kunt contact opnemen via 088 004 0900.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap