0880040900

Apple reparatie Veendam

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Veendam

Is je MacBook gevallen of start je iMac niet meer op? Wij gaan er voor zorgen dat je Apple reparatie Veendam supersnel wordt geregeld! Wij repareren namelijk alle iMac en MacBooks binnen 1-3 werkdagen met originele onderdelen. Meld je reparatie eenvoudig aan voor een gratis en verzekerde zending via onze website. Je ontvangt dan van ons een PostNL verzendetiket waarmee je jouw Apple reparatie Veendam gratis naar ons toe stuurt!

Heb je een vraag over je Apple reparatie Veendam? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Apple reparatie Veendam

Waarom wij zo snel kunnen repareren? Simpel, doordat wij meer dan 150 actieve reparatie per dag verwerken kunnen wij alle onderdelen centraal inkopen en op voorraad houden. Wij hebben hierdoor voor alle Apple reparaties de onderdelen in eigen voorraad en hoeven niet te bestellen bij een leverancier. Hierdoor kunnen we jouw apple reparatie Veendam uitvoeren binnen 1-3 werkdagen.

MacBook reparatie Veendam

Snelheid, Snelheid, Snelheid, en kwaliteit. Dat zijn de speerpunten van onze organisatie. Wij zorgen er dan ook voor dat jouw reparatie zo snel mogelijk wordt afgerond. Het werkt heel simpel: Nadat je iMac of MacBook is binnen gekomen bij ons repair store beginnen we met het maken van een gratis diagnose en prijsopgave. Ga je hiermee akkoord? Dan repareren we je apparaat vaak nog dezelfde dag en sturen hem weer retour!

Heb je toch nog een vraag? Onze specialisten helpen je graag verder! Je kunt contact opnemen via 088 004 0900.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1275 reviews op trustpilot
Robert Janssen
13 april 2021
Geweldig

Aantal keer gebeld, kon meteen geholpen worden maar bij aankomst bleken ze onder bezet. Jammer. Maar Serkan uit Utrecht pakte mijn iPhone reparatie toch op en ruim binnen de 4 uur was mijn telefoon weer nieuw! Top service, vriendelijke Serkan, parkeren is top en ik ben super blij! Ik beveel Fixers van harte aan!

Mireille
13 april 2021
Beter dan verwacht!

Zeer vriendelijk ontvangst, maar toch teleurstellend dat mijn Mac een dagen op reis moest voor reparatie. Paul doet extra zijn best en checkt op basis van het serienummer of het defect onder garantie gerepareerd kan worden. Ik had weinig hoop met mijn 4,5 jaar oude MacBook Pro. Maar.... wat blijkt? Dat is toch het geval! En het leek er even op dat het wat langer ging duren. Vanmorgen kreeg ik een telefoontje. Binnen 2 weken was het geregeld. Ik ben een blij mens!

Ad
11 april 2021
Weg met Amac... hup Fixers!!

Mijn oudere Imac was te traag voor woorden. Met Appleservicelijn gebeld en die gaven aan dat wellicht een vergroting van RAM-geheugen wat zou helpen. Gezien de leeftijd en het model van de computer zou ik dit het beste bij de Amac in Tilburg kunnen laten doen. Alles geregeld met deze zaak (afspraak enzo), tot ze me een dag van te voren belden met mededeling dat dit niet bij mijn computer kon. Teruggebeld met servicelijn van Apple, en die gaven nogmaals aan dat het weldegelijk kon en zij gaven mij toen het advies om Fixers te proberen in Rosmalen. Snel afspraak gemaakt om langs te komen en het apparaat ingeleverd. Ze zouden hem doorlichten en me daarna een advies geven. Eerste werkdag erop belde ze me 's ochtends op met mededeling dat het niet aan de RAM lag maar aan de verouderde oude schijf. Deze konden ze dezelfde dag vervangen voor een snellere SD-variant en voor hetzelfde geld maakte ze hem schoon en zette ze ook nog alle info over en installeerde ze alles netjes. Binnen 6 uur kon ik hem weer ophalen.. en hij draait als een tierelier!!! Top service, aardige lui, eerlijk advies en supperrrsnelle service en zeer scherpe prijs!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap