0880040900

Apple reparatie Velsen - Binnen 24 uur met garantie!

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Velsen

Is uw iMac of MacBook defect en bent u op zoek naar een kwalitatief goede Apple reparatie Velsen-Noord of Zuid dan helpen wij u graag op weg naar een snelle oplossing. Onze deskundige monteurs staan voor u klaar bij een Apple reparatie Velsen. U kunt langskomen bij ons servicepunt in Nieuw-Vennep of u kunt er voor kiezen om uw reparatie online aan te melden voor een gratis verzending.

Apple reparatie Velsen

U kunt er voor kiezen om uw Apple reparatie Velsen aan te melden via onze website voor een gratis en verzekerde verzending via PostNL. Na ontvangt van uw iMac of MacBook ontvangt u dezelfde dag nog een uitgebreide offerte en een prijsopgave. Gaat u akkoord met de prijsopgave voor uw Apple reparatie Velsen? Dan beginnen onze monteurs direct met de reparatie van uw iMac of MacBook. Doordat wij zo goed als alle onderdelen op voorraad hebben kunnen wij uw Apple reparatie Velsen-Noord of Zuid vaak al binnen 24 uur uitvoeren.

MacBook Reparatie Velsen Noord

U meldt uw reparatie eenvoudig aan via het reparatieformulier op onze website. Na ontvangst van uw Apple reparatie Velsen ontvangt u hiervan dezelfde dag nog een bevestiging en een reparatieadvies. Wilt u vooraf contact met een Apple monteur voor een prijsopgave of heeft u een technische vraag? Neem dan contact op via 088 004 0900.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1373 reviews op trustpilot
Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Emir Fidan
13 oktober 2021
Snel 💨

Het was snel klaar dus kom hem meteen weer ophalen

Henk
4 oktober 2021
Probleem met contacten opgelost

LASTIG PROBLEEM OPGELOST Hele goede service door Volkan, Fixers IJburg. Kijkt net iets verder en lost het probleem met ‘contacten’ op. Dank je wel!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap