0880040900

Apple reparatie Vijfhuizen - Uw Apple specialist!

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Vijfhuizen

Voor de reparatie van uw Apple in Vijfhuizen kiest u voor Fixers. Wij zijn Apple specialist en staan klaar voor de reparatie van uw iMac of MacBook. Uw Apple apparaat repareren wij binnen 24 uur tegen een super scherp tarief. Breng uw Apple nu langs bij ons servicepunt in Nieuw-Vennep en wordt direct geholpen door een monteur.

Apple reparatie Vijfhuizen

De reparatie van uw Apple apparaat is een risicovolle operatie. Laat dit ten alle tijden uitvoeren door een gespecialiseerde Apple monteur. Fixers is een erkende monteur die voor u klaar staat bij de reparatie van uw iMac of MacBook in Vijfhuizen. Door onze vakkennis en snelle service zijn wij in staat uw MacBook of iMac altijd binnen 24 uur te repareren.

iMac Reparatie

De reparatie van uw iMac is een lastige klus. Door het strakke design is het vervangen van onderdelen risicovol. Er is speciaal gereedschap benodigd om de reparatie van uw iMac goed uit te kunnen voeren. Wij beschikken over het juiste materiaal en vakkennis. Breng uw iMac dus bij Fixers voor een snelle en veilige reparatie.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1112 reviews op trustpilot
Robert Jansen
26 januari 2021
Batterij MC book vervangen

Batterij MC book vervangen. Netjes geholpen. Correcte info via link.

Ted Groen
26 januari 2021
Binnen 24 uur nieuwe accu voor m'n…

Binnen 24 uur nieuwe accu voor m'n laptop 13 " pro mid 2014 gemonteerd en afgeleverd. Kan weer 4 jaar mee. Prestatie kon door Amax niet worden geleverd. Zo krijg je tevrede klanten en een prima mond- op mondreklame. Bedankt Ted

Marco
25 januari 2021
Mijn IPhone scherm was eruit...

Mijn IPhone scherm was uit mijn telefoon gesprongen tijdens de vakantie, meteen na de vakantie langs Fixers en werd meteen super goed en netjes geholpen. Heb nu een nieuw scherm en een nieuwe batterij gekregen, alles werkt weer naar behoren! Super blij met de snelle en nette service die mij verleend is, mijn IPhone is in perfecte staat terug gegeven aan mij en kon geen betere service wensen!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap