0880040900

Apple reparatie Vlaardingen - Vakkundig en snel

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Vlaardingen

Problemen met de iMac of Macbook zijn al vervelend genoeg. Daarom wilt u natuurlijk snel en tegen een scherp tarief geholpen worden. Fixers voorziet u hier gelukkig in! Met eerlijke prijzen en Apple reparatie Vlaardingen binnen 24 uur! Meldt uw MacBook of iMac reparatie aan via ons reparatie formulier op de website en stuur hem nog vandaag gratis en verzekerd op bij één van de 2000 PostNL servicepunten. Na ontvangst van uw Apple reparatie Vlaardingen gaan onze monteurs direct aan de slag met uw reparatie. U ontvangt dezelfde werkdag nog een offerte per e-mail. Gaat u akkoord dan repareren we de Apple nog binnen 24 uur

Apple reparatie Vlaardingen

Onze monteurs zijn stuk voor stuk opgeleid Apple specialist. Daarom kunnen wij u beloven dat er altijd een vakkundig en advies wordt gegeven over uw Apple reparatie Vlaardingen. Wij kunnen dan ook 3 maanden garantie geven op de door ons uitgevoerde iMac of Macbook reparatie. Meld u reparatie aan via het reparatie formulier! Heeft u nog vragen? Bel dan direct wij helpen u graag telefonische verder.

MacBook reparatie Vlaardingen

Wilt u er zeker van zijn dat uw Apple vakkundig wordt gerepareerd? Laat dan uw Apple reparatie Vlaardingen uitvoeren bij Fixers.nl. Omdat wij gediplomeerd Apple specialist zijn hebben wij altijd een ruime voorraad aan Apple onderdelen en kunnen dan ook in bijna alle gevallen uw iMac of Macbook reparatie binnen 24 uur voltooien. Heeft u nog vragen over uw MacBook reparatie Vlaardingen of wilt u een specialist spreken? Neem dan contact op via: 088 004 0900.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1096 reviews op trustpilot
Paul
19 januari 2021
Goede service

Goede service, en zeer snelle afhandeling. Ik weet nu waar ik voortaan moet zijn voor problemen aan mijn service van mijn iPhone, iPad en imacbook

Maurice Wildeman
19 januari 2021
Snel en correcte afhandeling reparatie

Scherm van mijn iPhone XR was behoorlijk beschadigd. Zaterdag begin van de middag afgeleverd. Medewerker Kourosh gaf aan te proberen deze op de dag zelf te repareren. Werd gebeld dat het toch niet zou lukken en dat het maandag klaar zou zijn. Op tijd gecommuniceerd en afspraken nagekomen. Bij ophalen screen protector aangeschaft en deze werd ook zonder te vragen perfect aangebracht. Perfect en professionele service.

Pim
18 januari 2021
Snel en goede service

Op donderdag mijn iPad met een barst in het scherm afgeleverd. Het bleek een fout te zijn van Apple waardoor die barst erin is gekomen. Toen kreeg ik zaterdagochtend al bericht dat ik de iPad op kon halen, maandag langs geweest en ik kreeg op kosten van Apple een nieuwe iPad. Wat een top service en super snel werk!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap