0880040900

Apple reparatie Vlissingen

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Vlissingen

Bestaat het scherm van je iPhone na een val op de klinkers uit meer dan duizend stukjes of laad je spiksplinternieuwe iPad ineens niet meer op, dan helpen de medewerkers bij Fixers.nl Eelde je graag met een vakkundige reparatie van je Apple. Al binnen 24 uur heb je jouw apparaat gerepareerd én tegen scherp tarief weer in huis. Wel zo handig, toch?Wij maken gratis een diagnose

Hoe gaat de Apple reparatie bij Fixers.nl Vlissingen in zijn werk? Simpel! Registreer de schade via onze website, stuur het defecte apparaat kosteloos op via een van de PostNL servicepunten en werp vervolgens een blik op de prijsopgave die onze monteurs voor je opstellen. Niet tevreden met het kostenplaatje? Geen nood! Dan sturen wij het apparaat geheel gratis weer terug. Ga je wél akkoord? Dan gaan onze specialisten direct over op reparatie van je Apple.

MacBook reparatie in Vlissingen

Na het herstellen van de barst, accu of waterschade ontvang je niet alleen je Apple retour, maar krijg je bij Fixers.nl Vlissingen ook nog een jaar garantie op je reparatie. Dus mocht de accu van de iPad het na het maken van een tiental foto’s of een spelletje Scrabble alweer begeven, schroom niet en trek dan vooral aan de bel. Onze monteurs helpen je graag bij het verhelpen van het probleem.

Vragen over je Apple reparatie Vlissingen ?

Heb je toch nog vragen over je Apple reparatie of wil je een monteur persoonlijk spreken over het vervangen van het kapotte scherm of accu, kom dan langs bij een van onze servicepunten of neem telefonisch contact op met Fixers.nl Vlissingen om je reparatie te bespreken.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1211 reviews op trustpilot
Ton van der Linden
2 maart 2021
Prima service

Keurige ontvangst, zorgvuldige intake, reparatie en prijs conform afspraak en supersnel gefixt. Wordt tijdens de reparatie op de hoogte gehouden van status. Prima!!!

Olive Hooper
2 maart 2021
Great service

Great service. My phone was fixed quickly and carefully. Thank you Salim

Dag
2 maart 2021
Heel goed geholpen door meneer Serkan

Heel goed geholpen door meneer Serkan! Een dikke 10!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap