0880040900

Apple reparatie Vlissingen

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Vlissingen

Bestaat het scherm van je iPhone na een val op de klinkers uit meer dan duizend stukjes of laad je spiksplinternieuwe iPad ineens niet meer op, dan helpen de medewerkers bij Fixers.nl Eelde je graag met een vakkundige reparatie van je Apple. Al binnen 24 uur heb je jouw apparaat gerepareerd én tegen scherp tarief weer in huis. Wel zo handig, toch?Wij maken gratis een diagnose

Hoe gaat de Apple reparatie bij Fixers.nl Vlissingen in zijn werk? Simpel! Registreer de schade via onze website, stuur het defecte apparaat kosteloos op via een van de PostNL servicepunten en werp vervolgens een blik op de prijsopgave die onze monteurs voor je opstellen. Niet tevreden met het kostenplaatje? Geen nood! Dan sturen wij het apparaat geheel gratis weer terug. Ga je wél akkoord? Dan gaan onze specialisten direct over op reparatie van je Apple.

MacBook reparatie in Vlissingen

Na het herstellen van de barst, accu of waterschade ontvang je niet alleen je Apple retour, maar krijg je bij Fixers.nl Vlissingen ook nog een jaar garantie op je reparatie. Dus mocht de accu van de iPad het na het maken van een tiental foto’s of een spelletje Scrabble alweer begeven, schroom niet en trek dan vooral aan de bel. Onze monteurs helpen je graag bij het verhelpen van het probleem.

Vragen over je Apple reparatie Vlissingen ?

Heb je toch nog vragen over je Apple reparatie of wil je een monteur persoonlijk spreken over het vervangen van het kapotte scherm of accu, kom dan langs bij een van onze servicepunten of neem telefonisch contact op met Fixers.nl Vlissingen om je reparatie te bespreken.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1373 reviews op trustpilot
Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Emir Fidan
13 oktober 2021
Snel 💨

Het was snel klaar dus kom hem meteen weer ophalen

Henk
4 oktober 2021
Probleem met contacten opgelost

LASTIG PROBLEEM OPGELOST Hele goede service door Volkan, Fixers IJburg. Kijkt net iets verder en lost het probleem met ‘contacten’ op. Dank je wel!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap