0880040900

Apple reparatie Waddinxveen

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Waddinxveen

Ben jij de trotse bezitter van een Apple product maar vertoont het een defect? Dan is het belangrijk dat dit defect binnen korte tijd verholpen wordt. Als de reparatie binnen 24 uur uitgevoerd zou kunnen worden, zou dat natuurlijk perfect zijn. Laat dat de kwaliteit van PCservice zijn, want wij kunnen een Apple reparatie Waddinxveen uitvoeren binnen een tijdsbestek van 24 uur. Na het ontvangst van het defecte product gaan we direct aan de slag. Wij zijn in staat om vrijwel ieder Apple product te repareren. Van een Thunderbolt Display tot een iPhone 4, bij PCservice kan je altijd terecht. Benieuwd naar onze werkwijze? Lees dan snel verder over een Apple reparatie Waddinxveen!

Snel je MacBook & iMac gerepareerd!

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten niet lang zonder hun favoriete Apple device hoeven te zitten. Dit laten wij onder andere merken door de tijd die wij kwijt zijn aan de complete afhandeling van een reparatie. Vanaf het moment dat de Apple reparatie Waddinxveen bij ons bekend is, gaan we na de ontvangst van het apparaat direct aan de slag. Omdat je al genoeg oponthoud ondervindt van het defect aan je Apple product, nemen wij de verzend- en retourkosten op onze rekening. De enige kosten die jij dus maakt zijn de kosten voor de daadwerkelijke Apple reparatie Waddinxveen.

Klant = Koning

Zoals je misschien al hebt gemerkt hechten wij veel waarde aan tevreden klanten. Wij proberen alles zo makkelijk mogelijk voor onze trouwe gebruikers te maken, waardoor ons aanmeldproces nauwelijks tijd in beslag neemt. Want je kunt niet alleen telefonisch maar ook via onze website een Apple reparatie Waddinxveen aanmelden. Dit doe je door op www.pcservice.nl het Apple product te selecteren dat gerepareerd moet worden. Vervolgens kies je de reparatie waarmee het defect verholpen kan worden. Om de Apple reparatie Waddinxveen transparant te maken, geven wij je vooraf al een indicatie van de mogelijke kosten. Hierdoor weet je zeker wat jij kunt verwachten.

Het verzenden en toesturen van het defecte product voor de Apple reparatie Waddinxveen nemen wij op onze rekening. Ook kan je genieten van 3 maanden garantie op het door ons gerepareerde defect. Lukt het ons overigens niet om met succes jouw iMac, iPhone, iPad of Macbook te repareren? Dan hoef je helemaal niets te betalen!

Wil je meer over de Apple reparatie Waddinxveen te weten komen? Neem dan een kijkje op onze website of neem telefonisch contact met ons op!

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1209 reviews op trustpilot
Dag
2 maart 2021
Heel goed geholpen door meneer Serkan

Heel goed geholpen door meneer Serkan! Een dikke 10!

Dennis
28 februari 2021
Zeer goede service!

Zeer goede service!

Roos Spier
27 februari 2021
Top service

Top service en hee snel, mobiel ziet er uit als nieuw

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap