0880040900

Apple reparatie Warten

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Warten

Problemen met je iMac en weet je niet goed waar die vandaan komen? Ligt het aan de hardware of de software? Wij kunnen je goed van dienst zijn met een Apple reparatie in Warten. We beschikken over ervaren specialisten, je kunt je iMac of een ander Apple-apparaat gewoon gratis naar ons opsturen.

Verzending van je iMac of MacBook is gratis!

Je kunt gratis je iMac verzenden, zodat wij die van je ontvangen voor de Apple reparatie in Warten. Wij nemen de kosten voor de verzending voor onze rekening, je kunt je product online aanmelden. Dat geldt ook voor je iPad, iPhone en MacBook, je ontvangt van ons de instructies die je kunt gebruiken voor de verzending. Zodra we je Apple apparaat ontvangen gaan we voor je aan de slag met de Apple reparatie in Warten. Na de reparatie sturen we het product gewoon weer gratis naar je terug, zodat je daar weer snel zelf mee aan de slag kunt.

Apple reparatie binnen 24 uur!

Uiteraard gaan we zo snel mogelijk aan de slag met de Apple reparatie in Warten. Dat betekent in de praktijk dat we hier binnen 24 uur na ontvangst van je apparaat mee starten. We gaan voor je aan de slag met de iMac, MacBook, iPhone of iPad. Onze specialisten diagnosticeren het probleem. We hebben diverse hoogwaardige onderdelen op voorraad en kunnen problemen met de software in een handomdraai oplossen. Dat betekent dat we de Apple reparatie in Warten vlot kunnen uitvoeren en jij weer snel kunt rekenen op je Apple device.

No cure, no pay in Warten

Bovendien werken we op basis van no cure, no pay, waardoor je slechts voor de Apple reparatie in Warten betaalt wanneer we er inderdaad in slagen om het probleem op te lossen. Dankzij de ervaring en expertise van onze specialisten kunnen we je bijna overal goed mee van dienst zijn. Dat betekent dat jij je Apple apparaat weer snel van ons terug hebt en dat die werkt zoals je dat gewend bent. We bieden je tenslotte standaard 3 maanden garantie op de Apple reparatie in Warten, zodat je daar de komende tijd onbezorgd gebruik van kunt maken.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1204 reviews op trustpilot
Roel Simons
26 februari 2021
Spatiebalk van MacBook bleef hangen

Spatiebalk van toetsenbord van MacBook bleef hangen. Toen ik Fixers belde checkten ze direct of mijn exemplaar binnen vervangingsprogramma viel. Dat bleek het geval. De inname van de reparatie door Serkan ging zorgvuldig en hij was duidelijk in het proces en de afwikkeling. Binnen 48 kreeg ik een melding dat de laptop gereed was. Dat vond ik erg vlot. Bij het ophalen bleek dat de laptop mooi schoongemaakt was. Medewerker Serkan is vriendelijk en zorgvuldig. Ik ben blij dat er zo secuur met m’n apparaat is omgesprongen.

Anastassis Perrakis
26 februari 2021
Very professional crew

Very professional crew, excellent communication, technically excellent, spotless shop. Simply very highly recommended.

Rudolf Janssen
25 februari 2021
Betrouwbare service!

Betrouwbare service!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap