0880040900

Apple reparatie Wassenaar - Reparatie binnen 24 uur!

Meld je reparatie aan

apple reparatie wassenaar

Apple reparatie Wassenaar, dan bent u op zoek naar Fixers. Want wij voeren uw Apple reparatie Wassenaar uit binnen 24 uur tegen een voordelig tarief. Komt u langs bij ons servicepunt? Dan wordt u direct geholpen door een apple specialist!

Apple reparatie Wassenaar

Kiest u voor een Apple reparatie Wassenaar van Fixers dan kiest u voor kwaliteit en een vakkundige reparatie. Meld de reparatie van uw iMac of MacBook aan bij ons servicepunt en wordt direct geholpen door een van onze apple monteurs. Zodra uw reparatie ingenomen ontvangt u van ons vaak dezelfde dag nog een diagnose. Gaat u akkoord? Dan wordt uw reparatie binnen 24 uur afgerond.

Apple reparatie Wassenaar

De reparatie van uw Apple apparaat is een vakkundige klus waarvoor vakkennis en speciaal gereedschap benodigd. Wij raden u daarom aan dit altijd door een erkende monteur uit te laten voeren. De monteurs van Fixers zijn speciaal opgeleid voor de reparatie van uw iMac of MacBook. Daarom gaat u voor Apple reparatie Wassenaar naar Fixers. Heeft u nog vragen over uw reparatie of wil u graag een prijsindicatie van de kosten? Neem dan contact op via: 088 004 0900 of reparatie@pcservice.nl

No Cure, No Pay

Komen wij er na inname van uw MacBook of iMac achter dat het apparaat niet meer te repareren is doordat de onderdelen niet te leveren zijn. Dan ontvangt u uw reparatie kosteloos retour. Wel zo eerlijk! Omdat u graag vooraf wilt weten wat de kosten voor de Apple reparatie ongeveer bedragen hebben wij een overzicht gemaakt. Deze vind u op de pagina MacBook reparatie & iMac reparatie

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap