0880040900

Apple reparatie Wieringerwerf

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Wieringerwerf

Heeft u problemen met uw Apple reparatie Wieringerwerf? Kom dan snel langs bij Fixers.nl! Hier staan gecertificeerde monteurs voor u klaar. Zodra u langskomt bij ons op het service-punt word u direct geholpen door een van onze medewerkers. Tot snel voor uw Apple reparatie Wieringerwerf!

Apple reparatie Wieringerwerf

De reparatie van uw MacBook of iMac is gespecialiseerd werk. Daarom raden wij u aan om dit te laten verzorgen door een erkend bedrijf uit te laten voeren. Fixers helpt u graag bij uw Apple reparatie Wieringerwerf.

Wij kunnen u altijd helpen bij de reparatie van uw beeldscherm of het vervangen van een moederbord. Is uw Macbook opeens heel erg traag geworden? Dan kunnen we u ook helpen met het vervangen van een harde schijf. En dit natuurlijk allemaal tegen een scherp tarief! Heeft u vragen over de reparatie van uw Apple reparatie Wieringerwerf? Neem dan contact op voor meer informatie over uw Apple reparatie Wieringerwerf. Hier staat een team direct voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bel snel met 2052-349668 en wij helpen u direct verder!

iMac Reparatie Wieringen

Ook voor de reparatie van een iMac in Wieringen bent u bij Fixers aan het juiste adres! Door het strakke design van een iMac is het repararen van dit Apple apparaat niet eenvoudig. Onze monteurs beschikken over professionele apparatuur om u snel weer aan het werk te helpen! Voor een iMac reparatie Wieringen gaat u naar Fixers!

Voordelige Apple reparatie Wieringen

Snelheid en kwaliteit staat bij ons voorrop.. Maar ook nog eens voordelig! Omdat wij de meeste onderdelen op voorraad hebben kunnen wij uw Apple reparatie Wieringen snel repareren! Daarnaast werken wij enkel met vaste tarieven. Zo weet u binnen 2 uur al waar u aan toe bent! Kom snel langs bij Fixers.nl voor uw Apple reparatie Wieringen! Of wilt u liever eerst een monteur spreken voordat u langskomt? Bel dan snel met 088 004 0900.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1200 reviews op trustpilot
Ellen
22 februari 2021
De telefoon van mijn dochter was stuk…

De telefoon van mijn dochter was stuk en kon niet gemaakt doordat zoek mijn IPhone aanstond. Na best wat keren gebeld te hebben met de Apple Store en fixers is het gelukkig uiteindelijk gelukt 😀. Daarna was de telefoon snel klaar en heb ik weer een blije dochter

Roy Bergwijn
21 februari 2021
Goede service en betrouwbaarheid,

Goede service en betrouwbaarheid,

Olga Wesselingh
21 februari 2021
Perfecte service en mijn telefoon weer als nieuw!

Het beeldscherm van mijn iPhone 11 was stuk. Contact gezocht met Apple maar de dame aan de telefoon had duidelijk geen zin om mijn vragen te beantwoorden. Hierdoor kwam ik bij fixers in Amstelveen terecht. Aan de telefoon werden al mijn vragen beantwoord en ik hoefde geen afspraak te maken. Mijn telefoon is binnen een paar uur gerepareerd. ik kreeg hulp met het maken van een complete back up.ik werd op de hoogte gehouden via mail. Makkelijk dichtbij parkeren. En mijn telefoon is echt als nieuw! Top service! De reparatie was een week geleden, het kost een smak geld maar het was het waard!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap