0880040900

Apple reparatie Wildervank

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Wildervank

Je bent voor een Apple reparatie in Wildervank bij ons aan het juiste adres. Je kunt je Apple product gewoon gratis naar ons opsturen, wij gaan er snel mee aan de slag. Na de reparatie sturen we je product weer retour, zodat jij snel weer verder kunt met waar je mee bezig was.

MacBook reparatie Wildervank

Is je iPhone, iPad, MacBook of iMac kapot gegaan? Geen probleem, je kunt je Apple product gewoon naar ons opsturen voor de Apple reparatie in Wildervank. Je kunt je product online aanmelden en het naar ons opsturen, zodra deze binnenkomt gaan we er meteen mee aan de slag. We maken gebruik van hoogwaardige materialen, onze specialisten weten bovendien vlot wat er aan de hand is.

We zorgen binnen 24 uur voor de Apple reparatie in Wildervank, zodat je nooit lang zonder je apparaat komt te zitten. Heb je de iPhone al snel weer nodig? Als je bij ons langskomt kunnen we je er zelfs binnen 30 minuten mee van dienst zijn. In alle andere gevallen ben je het Apple product slechts een paar dagen kwijt, zodat je vlot weer verder kunt werken alsof er niets gebeurd is.

Garantie op reparatie in Wildervank

We werken met hoogwaardige materialen aan je Apple reparatie in Wildervank. We bieden je daarom standaard een garantie van 3 maanden aan op de reparatie die we uitvoeren. Dat betekent dat je de komende tijd weer zonder zorgen gebruik kunt maken van je iPhone, iPad, MacBook of iMac. Toe aan een Apple reparatie in Wildervank en die zo snel mogelijk laten uitvoeren? Stuur je product gewoon naar ons op.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1204 reviews op trustpilot
Roel Simons
26 februari 2021
Spatiebalk van MacBook bleef hangen

Spatiebalk van toetsenbord van MacBook bleef hangen. Toen ik Fixers belde checkten ze direct of mijn exemplaar binnen vervangingsprogramma viel. Dat bleek het geval. De inname van de reparatie door Serkan ging zorgvuldig en hij was duidelijk in het proces en de afwikkeling. Binnen 48 kreeg ik een melding dat de laptop gereed was. Dat vond ik erg vlot. Bij het ophalen bleek dat de laptop mooi schoongemaakt was. Medewerker Serkan is vriendelijk en zorgvuldig. Ik ben blij dat er zo secuur met m’n apparaat is omgesprongen.

Anastassis Perrakis
26 februari 2021
Very professional crew

Very professional crew, excellent communication, technically excellent, spotless shop. Simply very highly recommended.

Rudolf Janssen
25 februari 2021
Betrouwbare service!

Betrouwbare service!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap