0880040900

Apple reparatie Windschoten

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Windschoten

Als je kiest voor een Apple reparatie Windschoten dan kies je voor Fixers.nl. Wij repareren je iMac of MacBook binnen 24 uur en zorgen ervoor dat je iMac of MacBook weer met garantie wordt afgegeven. Wij werken alleen met originele onderdelen voor jouw iMac of MacBook reparatie. Daarnaast geven wij je volledige transparantie over je Apple reparatie Windschoten. Je weet dus altijd precies waar je aan toe bent.

Heb je een vraag over je Apple reparatie Windschoten? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Apple reparatie Windschoten

Hoe het kan dat wij zo snel repareren? Doordat wij meer dan 150 reparatie per dag verwerken hebben wij een grote voorraad aan onderdelen standaard op de plank liggen. Hierdoor hoeven we geen onderdelen te bestellen bij een leverancier en kunnen we jouw Apple reparatie Windschoten afronden binnen 24 uur. Meld nu je Apple reparatie aan voor een gratis verzending!

MacBook reparatie Windschoten

Snelheid, Service, en Kwaliteit. Dat is de basis waarop onze organisatie rust. Wij gaan door totdat jij tevreden bent over de kwaliteit van jouw Apple reparatie Windschoten. Het werkt heel simpel: Nadat je iMac of MacBook is binnen gekomen bij ons repair store beginnen we met het maken van een gratis diagnose en prijsopgave. Ga je hiermee akkoord? Dan repareren we je apparaat dezelfde dag en sturen hem weer retour!

Heb je toch nog een vraag? Onze specialisten helpen je graag verder! Je kunt contact opnemen via 088 004 0900.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1200 reviews op trustpilot
Ellen
22 februari 2021
De telefoon van mijn dochter was stuk…

De telefoon van mijn dochter was stuk en kon niet gemaakt doordat zoek mijn IPhone aanstond. Na best wat keren gebeld te hebben met de Apple Store en fixers is het gelukkig uiteindelijk gelukt 😀. Daarna was de telefoon snel klaar en heb ik weer een blije dochter

Roy Bergwijn
21 februari 2021
Goede service en betrouwbaarheid,

Goede service en betrouwbaarheid,

Olga Wesselingh
21 februari 2021
Perfecte service en mijn telefoon weer als nieuw!

Het beeldscherm van mijn iPhone 11 was stuk. Contact gezocht met Apple maar de dame aan de telefoon had duidelijk geen zin om mijn vragen te beantwoorden. Hierdoor kwam ik bij fixers in Amstelveen terecht. Aan de telefoon werden al mijn vragen beantwoord en ik hoefde geen afspraak te maken. Mijn telefoon is binnen een paar uur gerepareerd. ik kreeg hulp met het maken van een complete back up.ik werd op de hoogte gehouden via mail. Makkelijk dichtbij parkeren. En mijn telefoon is echt als nieuw! Top service! De reparatie was een week geleden, het kost een smak geld maar het was het waard!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap