0880040900

Apple reparatie Workum

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Workum

Geeft je iPad een vreemde melding en zoek je naar een Apple reparatie in Workum of ervaar je een probleem met je MacBook, iPhone of wellicht een iMac? Stuur je Apple-product naar ons op, wij beschikken over ervaren specialisten die je daarmee goed van dienst kunnen zijn.

Gratis MacBook of iMac opsturen

Je kunt je iPad of een ander Apple-product gewoon naar ons opsturen. Door je Apple device online aan te melden voor onze Apple reparatie in Workum sturen we je de instructies toe die je kunt gebruiken. Zodra we het product van je ontvangen gaan we daarmee aan de slag en zorgen we binnen 24 uur voor de Apple reparatie in Workum. Dat betekent dat je niet lang zonder je apparaat hoeft te zitten, in plaats daarvan kun je er snel weer mee verder alsof er niets gebeurd is.

3 maanden garantie

Uiteraard zorgen we voor een vakkundige Apple reparatie in Workum, zowel van je iPad als van de andere apparaten. Gaat het je om een MacBook, een iPhone of wellicht een iMac die niet meer werkt zoals je dat gewend bent of die niet meer wil opstarten? Geen probleem, wij gaan er graag voor je mee aan de slag en bieden bovendien een aantrekkelijke garantie. We werken met ervaren specialisten en hebben hoogwaardige onderdelen in huis. Op basis daarvan kunnen we je 3 maanden garantie aanbieden op de Apple reparatie in Workum, waarmee jij zeker weet dat je kiest voor een vakman die weet wat ‘ie doet.

Snelle reparatie in Workum

In combinatie met de garantie op de Apple reparatie in Workum bieden we je graag een vlotte oplossing, door binnen 24 uur voor je aan de slag te gaan. Jij hoeft niet langer dan strikt noodzakelijk zonder je iPad of een ander Apple-apparaat dat niet meer goed werkt. We gaan er vlot voor je mee aan de slag en sturen je het device terug zodra we die hebben kunnen repareren. Jij kunt snel weer verder waar je mee bezig was, terwijl je voor de Apple reparatie in Workum nog maar amper de deur uit hoeft.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1096 reviews op trustpilot
Paul
19 januari 2021
Goede service

Goede service, en zeer snelle afhandeling. Ik weet nu waar ik voortaan moet zijn voor problemen aan mijn service van mijn iPhone, iPad en imacbook

Maurice Wildeman
19 januari 2021
Snel en correcte afhandeling reparatie

Scherm van mijn iPhone XR was behoorlijk beschadigd. Zaterdag begin van de middag afgeleverd. Medewerker Kourosh gaf aan te proberen deze op de dag zelf te repareren. Werd gebeld dat het toch niet zou lukken en dat het maandag klaar zou zijn. Op tijd gecommuniceerd en afspraken nagekomen. Bij ophalen screen protector aangeschaft en deze werd ook zonder te vragen perfect aangebracht. Perfect en professionele service.

Pim
18 januari 2021
Snel en goede service

Op donderdag mijn iPad met een barst in het scherm afgeleverd. Het bleek een fout te zijn van Apple waardoor die barst erin is gekomen. Toen kreeg ik zaterdagochtend al bericht dat ik de iPad op kon halen, maandag langs geweest en ik kreeg op kosten van Apple een nieuwe iPad. Wat een top service en super snel werk!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap