0880040900

Apple reparatie Zuidhorn

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Zuidhorn

Je bent voor een Apple reparatie in Zuidhorn bij ons aan het juiste adres, we gaan er graag voor je mee aan de slag. We beschikken over de ervaring, deskundige specialisten en natuurlijk de onderdelen van hoge kwaliteit om je Apple apparaat te repareren. Je kunt je iDevice gewoon naar ons opsturen, zonder dat je daar kosten voor hoeft te maken.

iMac naar ons opsturen

Wil je een iMac naar ons opsturen of wil je een ander product versturen voor een Apple reparatie in Zuidhorn? Geen probleem, je kunt gewoon gebruik maken van een antwoordnummer. Dat betekent dat je geen kosten hoeft te maken voor de verzending, die nemen wij voor onze rekening. We zorgen er daarmee graag voor dat je uitsluitend voor de reparatie zelf hoeft te betalen. Na de Apple reparatie in Zuidhorn sturen we het product namelijk ook weer naar je terug en zorgen we ervoor dat je ook daar geen kosten voor hoeft te maken.

Garantie op Apple reparatie

Bovendien gaan we na de ontvangst van je kapotte Apple product meteen voor je aan de slag met de Apple reparatie in Zuidhorn. We zorgen ervoor dat we zo snel mogelijk nagaan wat er aan de hand is. Gaat het om de software en kunnen we dat herstellen of is er een nieuw onderdeel benodigd? We zorgen ervoor dat we binnen 24 uur voor je aan de slag gaan. Je hoeft nooit lang zonder je Apple apparaat te zorgen. Kom je bij ons langs voor een iPhone reparatie in Zuidhorn? Dan kunnen we je zelfs binnen 30 minuten van dienst zijn.

iMac, MacBook en iPad reparatie

We zorgen zowel tijdens de Apple reparatie in Zuidhorn als bij de klantenservice altijd voor service met een glimlach. Je bent bij ons aan het juiste adres voor heldere antwoorden op je vragen, een vlotte verwerking van je verzoek tot reparatie en uiteraard uitleg over de procedure voor het verzenden. Heb je nog vragen over de Apple reparatie in Zuidhorn of wil je daar direct gebruik van maken? Je kunt contact met ons opnemen of je product naar ons opsturen, dan gaan we er graag voor je mee aan de slag.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1112 reviews op trustpilot
Robert Jansen
26 januari 2021
Batterij MC book vervangen

Batterij MC book vervangen. Netjes geholpen. Correcte info via link.

Ted Groen
26 januari 2021
Binnen 24 uur nieuwe accu voor m'n…

Binnen 24 uur nieuwe accu voor m'n laptop 13 " pro mid 2014 gemonteerd en afgeleverd. Kan weer 4 jaar mee. Prestatie kon door Amax niet worden geleverd. Zo krijg je tevrede klanten en een prima mond- op mondreklame. Bedankt Ted

Marco
25 januari 2021
Mijn IPhone scherm was eruit...

Mijn IPhone scherm was uit mijn telefoon gesprongen tijdens de vakantie, meteen na de vakantie langs Fixers en werd meteen super goed en netjes geholpen. Heb nu een nieuw scherm en een nieuwe batterij gekregen, alles werkt weer naar behoren! Super blij met de snelle en nette service die mij verleend is, mijn IPhone is in perfecte staat terug gegeven aan mij en kon geen betere service wensen!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap