0880040900

Apple reparatie Zwolle

Meld je reparatie aan

Apple reparatie Zwolle

Problemen met uw iMac of MacBook? Bij Fixers.nl kunt u altijd terecht met uw Apple reparatie Zwolle. Wij staan voor snelheid en kwaliteit. Daarom is uw iMac of MacBook reparatie bijna altijd binnen 1-3 werkdagen gereed. Meldt uw MacBook of iMac reparatie aan op onze website en stuur simpel, gratis en verzekerd uw Apple reparatie Zwolle op. U krijgt dan van ons een PostNL Verzend etiket waarmee wij uw apple reparatie Zwolle al binnen 1 dag op ons service-punt hebben. U word dan direct ingelicht.

Heeft u nog vragen over de reparatie neem dan contact op via: 088 004 0900.

Apple reparatie Zwolle

Als u via één van de ruim 2000 PostNL servicepunten uw Apple reparatie Zwolle heeft opgestuurd krijgt u bij binnenkomst in ons reparatiecenter meteen een bevestiging. Uw iMac of Macbook reparatie wordt direct behandeld en u ontvangt door één van onze Apple specialisten een prijsopgaaf per telefoon of e-mail. Gaat u hiermee akkoord? Dan is uw Apple reparatie Zwolle al weer binnen 1-3 werkdagen gerepareerd en kunt u alweer snel aan de slag! Tot snel bij Fixers.nl!

MacBook reparatie Zwolle

Na uw reparatie krijgt u van een van onze monteurs een boekje met tips zodat u zonder problemen weer direct aan de slag kunt! U heeft verder 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparatie. Wij werken uitsluitend alleen met Apple specialisten die alles weten van uw Apple reparatie Zwolle. Zo bent u er zeker van dat uw Apple apparaat met alle zorg en vakkundigheid word behandeld. Heeft u verder nog vragen over uw Apple reparatie Zwolle? Kunt u ons 6 dagen per week bereiken op 088 004 0900.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap