0880040900

Apple store Amstelveen

Meld je reparatie aan

Apple store Amstelveen

Voor elk type iPhone reparatie komt u naar Fixers. Door jaren ervaring kunnen we elke toestel defect repareren. Dus werkt uw camera niet meer, is het scherm gebarsten, werkt je microfoon niet meer of een ander defect? De specialisten van Fixers lossen het graag op!

Adres Apple store Amstelveen

Binnenhof 43
1181 ZH Amstelveen
Nederland

KLIK HIER VOOR DE ROUTEBESCHRIJVING

Openingstijden Apple store Amstelveen


maandag
10:00–17:00
dinsdag
10:00–17:00
woensdag
10:00–17:00
donderdag
10:00–17:00
vrijdag
10:00–17:00
zaterdag
10:00–17:00
zondag
Gesloten

Meld hier je reparatie aan

Fixers is bekend met elk soort mobiel, hierdoor kunnen onze specialisten alle telefoon defecten maken. Voor een Apple reparatie kunt u kiezen uit de ‘smart service’ van Fixers. Kom langs en wij fixen uw telefoon!

Klaar-terwijl-u-wacht service

Met de klaar-terwijl-wacht service is uw ipad voor u het weet weer gefixt. Kom langs met of zonder afspraak, er is een gratis parkeerplaats voor de deur. Neem plaats in onze comfortabele wachtruimte.

24-uurs service

Wanneer wij uw Apple apparaat ontvangen beginnen wij met het onderzoek van uw smartphone. Binnen 24 uur na ontvangst wordt uw gemaakte Apple apparaat goed verpakt en gereed gemaakt voor de retourzending. Voordat onze medewerkers een reparatie uitvoeren worden de reparatiekosten allereerst gecommuniceerd.

Opsturen

U kunt er ook voor kiezen om uw iPhone zelf op te sturen naar onze hoofdvestiging. Pak uw iPhone dan goed in en stuur het ingevulde mee. Daarnaast raden wij aan om een telefoon altijd aangetekend op te sturen.

Fixers

Bij Fixers werken medewerkers met jaren expertise als het gaat om Apple devices. Dankzij de kennis en kunde bieden wij een snelle en vakkundige reparatieservice aan. Vrijwel elke reparatie wordt binnen 30 minuten uitgevoerd met de klaar-terwijl-u-wacht service. We zijn een officieel Apple Store. En leveren dus 100% orginele onderdelen.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1090 reviews op trustpilot
Murat
14 januari 2021
Snelle vervanging toetsenbord Macbook Pro

Bedankt Serkan voor de snelle service. Mijn Macbook Pro werkt weer zoals het hoort!

Sheremise Fransman
14 januari 2021
Zeer tevreden en zeker aan te raden

Zeer tevreden en zeker aan te raden ! Ze wisten het probleem heel snel te vinden en op te lossen. Thanks guys !

Cheyenne Ramidjan
14 januari 2021
Top!

Top! Hele snelle service en duidelijk.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap