0880040900

Apple Store Amsterdam

Meld je reparatie aan

Meld hier je reparatie aan

Apple store Amsterdam

Voor elk type iPhone reparatie komt u naar ons. Door jaren ervaring kunnen we elke toestel defect repareren. Dus werkt uw camera niet meer, is je scherm gebarsten, werkt je geluid niet meer of een ander defect? De medewerkers van Fixers lossen het graag op!

Adres Amsterdam

IJburglaan 1281
1087 GJ Amsterdam
Nederland

KLIK HIER VOOR DE ROUTEBESCHRIJVING

Openingstijden Apple store Amsterdam


maandag
10:00–18:00
dinsdag
10:00–18:00
woensdag
10:00–18:00
donderdag
10:00–18:00
vrijdag
10:00–18:00
zaterdag
10:00–17:00
zondag
Gesloten

Fixers is bekend met elk soort smartphone, hierdoor kunnen onze medewerkers alle telefoon defecten fixen. Voor een toestel reparatie kunt u kiezen uit de ‘smart service’ van Fixers. Kom langs en wij maken uw telefoon!

Apple Store - Klaar-terwijl-u-wacht service

Met de klaar-terwijl-wacht service is uw Apple apparaat voor u het weet weer gemaakt. Kom langs met of zonder afspraak, er is een gratis parkeerplaats voor de deur. Neem plaats in onze comfortabele wachtruimte.

Apple Store - 24-uurs service

Wanneer wij uw iPhone of Samsung ontvangen beginnen wij met het onderzoek van uw ipad. Binnen 24 uur na ontvangst wordt uw gerepareerde iPhone goed verpakt en gereed gemaakt voor de retourzending. Voordat onze monteurs een reparatie uitvoeren worden de reparatiekosten allereerst gecommuniceerd.

Apple Store - Opsturen

U kunt er ook voor kiezen om uw iPhone zelf op te sturen naar onze hoofdvestiging. Pak uw Apple apparaat dan goed in en stuur het ingevulde mee. Daarnaast raden wij aan om een telefoon altijd aangetekend op te sturen.

Fixers Apple Store

Bij Fixers werken monteurs met jaren expertise als het gaat om Apple devices. Dankzij de kennis en kunde bieden wij een snelle en vakkundige reparatieservice aan. Vrijwel elke reparatie wordt binnen 30 minuten uitgevoerd met de klaar-terwijl-u-wacht service.

We zijn een officieel Apple Store. En leveren dus 100% orginele onderdelen.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap