0880040900

Apple store Blaricum

Meld je reparatie aan

Meld hier je reparatie aan

Apple store Blaricum

Heeft u uw Apple Telefoon laten vallen? Of is uw telefoon ontzettend traag? Dan helpen wij u graag met een snelle telefoon reparatie Blaricum en omgeving. Wij kunnen uw telefoon binnen 30 minuten repareren inclusief 3 maanden garantie. Heeft u interesse in een telefoon reparatie Blaricum? dan kunt u bij ons binnenstappen zonder afspraak. Door onze gespecialiseerde monteurs kunnen wij uw apparaat razendsnel maar natuurlijk ook nog is kwalitatief hoogstaand repareren.

Adres Apple store Blaricum

Torenlaan 9
1261 GA Blaricum
Nederland

Openingstijden Apple store Blaricum

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag
: 09:00-18:00
Woensdag
: 09:00-18:00
Donderdag
: 09:00-18:00
Vrijdag
: 09:00-18:00
Zaterdag
: 09:00-18:00
Zondag
: Gesloten

Fixers is bekend met elk soort Apple apparaat, hierdoor kunnen onze specialisten alle telefoon defecten oplossen. Voor een Apple apparaat reparatie kunt u kiezen uit de ‘smart service’ van Fixers. Kom langs en wij repareren uw telefoon!

Klaar-terwijl-u-wacht service

Met de klaar-terwijl-wacht service is uw Apple apparaat voor u het weet weer gefixt. Kom langs met of zonder afspraak, er is een gratis parkeerplaats voor de deur. Neem plaats in onze comfortabele wachtruimte.

24-uurs Apple store service

Wanneer wij uw Apple iPhone ontvangen beginnen wij met het onderzoek van uw iPhone. Binnen 24 uur na ontvangst wordt uw gerepareerde Apple apparaat goed verpakt en gereed gemaakt voor de retourzending. Voordat onze medewerkers een reparatie uitvoeren worden de reparatiekosten allereerst gecommuniceerd.

Opsturen naar de Apple store

U kunt er ook voor kiezen om uw toestel zelf op te sturen naar onze hoofdvestiging. Pak uw Apple apparaat dan goed in en stuur het ingevulde mee. Daarnaast raden wij aan om een telefoon altijd aangetekend op te sturen.

Fixers Apple Store

Bij Fixers werken monteurs met jaren ervaring als het gaat om Apple devices. Dankzij de kennis en kunde bieden wij een snelle en vakkundige reparatieservice aan. Vrijwel elke reparatie wordt binnen 30 minuten uitgevoerd met de klaar-terwijl-u-wacht service.

We zijn een officieel Apple Store. En leveren dus 100% orginele onderdelen.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap