0880040900

Apple store - Den Bosch

Meld je reparatie aan

Telefoon reparatie Den Bosch

Voor elk type smartphone reparatie komt u naar ons. Door jaren ervaring kunnen wij elke Apple apparaat defect repareren. Dus werkt uw camera niet meer, is je scherm gebarsten, werkt je geluid niet meer of een ander defect? De monteurs van Fixers lossen het graag op!

Adres Den Bosch

Burgemeester Burgerslaan 40B,
5245NH Rosmalen
085 019 3518

Openingstijden Fixers 's-Hertogenbosch / Rosmalen

Maandag: 10:00-18:00
Dinsdag
: 10:00-18:00
Woensdag
: 10:00-18:00
Donderdag
: 10:00-18:00
Vrijdag
: 10:00-18:00
Zaterdag
: Gesloten
Zondag
: Gesloten

Meld hier je reparatie aan

Voordat u het door heeft staat uw geliefde apparaat weer gereed! Na de reparatie ontvangt u van ons 3 maanden garantie. Zo komt u nooit voor onverwachte defecten te staan. Wel zo fijn, lijkt ons. Interesse in een telefoon reparatie Den Bosch? U bent 6 dagen per week bij ons repair store welkom. Tot snel!

Telefoon reparatie Den Bosch

Fixers is bekend met elk type toestel, hierdoor kunnen onze specialisten alle Apple defecten fixen. Voor een Apple reparatie kunt u kiezen uit de ‘smart service’ van Fixers. Kom langs en wij repareren uw telefoon!

Klaar terwijl u wacht service

Met de klaar-terwijl-wacht service is uw telefoon voor u het weet weer gefixt. Kom langs met of zonder afspraak, er is een gratis parkeerplaats voor de deur. Neem plaats in onze comfortabele wachtruimte.

Wanneer wij uw iPhone ontvangen beginnen wij met het onderzoek van uw telefoon. Binnen 24 uur na ontvangst wordt uw gerepareerde telefoon goed verpakt en gereed gemaakt voor de retourzending naar Den Bosch. Voordat onze specialisten een reparatie uitvoeren worden de reparatiekosten allereerst gecommuniceerd.

Opsturen naar Den Bosch


U kunt er ook voor kiezen om uw toestel zelf op te sturen naar onze hoofdvestiging. Pak uw Apple apparaat dan goed in en stuur het ingevulde mee. Daarnaast raden wij aan om een telefoon altijd aangetekend op te sturen.

Fixers Den Bosch

Bij Fixers werken medewerkers met jaren expertise als het gaat om Apple devices. Dankzij deze kennis en kunde bieden wij een snelle en vakkundige reparatieservice aan. Vrijwel elke reparatie wordt binnen 30 minuten uitgevoerd met de klaar-terwijl-u-wacht service.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1036 reviews op trustpilot
Gerrit Koen
2 december 2020
Zeer goed geholpen

Vandaag ben ik zeer goed geholpen op IJburglaan in Amsterdam. Mijn Iphone wilde niet meer opstarten. Het probleem had men zeer snel verholpen. Twee uiterst vriendelijke mannen. Ik beveel Fixers op de Ijburglaan zeker aan. Gerrit Koen

Sabine Banse
18 november 2020
Geweldige inlevingsvermogen

Geweldige inlevingsvermogen. Goeie service en snelle afhandeling.

Karel Scheffer
17 november 2020
Filiaal Rosmalen weer bezocht na…

Filiaal Rosmalen weer bezocht na eerdere geweldig positieve ervaring en uitstekende service, uitleg en vriendelijkheid, om de installatie van de nieuwe IPhone 6 te laten installeren en het overzetten van alle apps. Dat was mij nooit gelukt. Met hartelijke dank Karel Scheffer Veghel

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap