0880040900

Apple Store Utrecht

Meld je reparatie aan

Apple store Utrecht

Voor elk type smartphone reparatie komt u naar Fixers. Door jaren ervaring kunnen we elke toestel defect maken. Dus werkt uw camera niet meer, is je scherm gebarsten, werkt je geluid niet meer of een ander defect? De medewerkers van Fixers lossen het graag op!

Adres Utrecht

Herculesplein 243
3584 AA Utrecht
Nederland

Openingstijden Utrecht

maandag 10:00 –18:00
dinsdag
10:00 –18:00
woensdag
10:00 –18:00
donderdag 10:00 –18:00
vrijdag 
10:00 –18:00
zaterdag
10:00 –17:00
zondag
Gesloten

Meld hier je reparatie aan

Fixers is bekend met elk soort smartphone, hierdoor kunnen onze specialisten alle telefoon defecten oplossen. Voor een Apple apparaat reparatie kunt u kiezen uit de ‘smart service’ van Fixers. Kom langs en wij repareren uw telefoon!

Klaar-terwijl-u-wacht service

Met de klaar-terwijl-wacht service is uw Apple apparaat voor u het weet weer gefixt. Kom langs met of zonder afspraak, er is een gratis parkeerplaats voor de deur. Neem plaats in onze comfortabele wachtruimte.

24-uurs service

Wanneer wij uw iPhone ontvangen beginnen wij met het onderzoek van uw iPhone. Binnen 24 uur na ontvangst wordt uw gerepareerde Apple apparaat goed verpakt en gereed gemaakt voor de retourzending. Voordat onze medewerkers een reparatie uitvoeren worden de reparatiekosten allereerst gecommuniceerd.

Opsturen

U kunt er ook voor kiezen om uw toestel zelf op te sturen naar onze hoofdvestiging. Pak uw Apple apparaat dan goed in en stuur het ingevulde mee. Daarnaast raden wij aan om een telefoon altijd aangetekend op te sturen.

Fixers

Bij Fixers werken monteurs met jaren ervaring als het gaat om Apple devices. Dankzij de kennis en kunde bieden wij een snelle en vakkundige reparatieservice aan. Vrijwel elke reparatie wordt binnen 30 minuten uitgevoerd met de klaar-terwijl-u-wacht service.

We zijn een officieel Apple Store. En leveren dus 100% orginele onderdelen.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1036 reviews op trustpilot
Gerrit Koen
2 december 2020
Zeer goed geholpen

Vandaag ben ik zeer goed geholpen op IJburglaan in Amsterdam. Mijn Iphone wilde niet meer opstarten. Het probleem had men zeer snel verholpen. Twee uiterst vriendelijke mannen. Ik beveel Fixers op de Ijburglaan zeker aan. Gerrit Koen

Sabine Banse
18 november 2020
Geweldige inlevingsvermogen

Geweldige inlevingsvermogen. Goeie service en snelle afhandeling.

Karel Scheffer
17 november 2020
Filiaal Rosmalen weer bezocht na…

Filiaal Rosmalen weer bezocht na eerdere geweldig positieve ervaring en uitstekende service, uitleg en vriendelijkheid, om de installatie van de nieuwe IPhone 6 te laten installeren en het overzetten van alle apps. Dat was mij nooit gelukt. Met hartelijke dank Karel Scheffer Veghel

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap