0880040900

Asus accu vervangen

Meld je reparatie aan

Meld hier je reparatie aan

Uw laptop werkt alleen als deze aan de stroom hangt? Of is de accu binnen een paar minuten alweer leeg? Dan kan het zijn dat de Asus accu vervangen moet worden. Loop binnen bij een Fixers Servicepunt en wij zorgen er in de meeste gevallen voor dat het probleem binnen 1-3 werkdagen verholpen is. Als u niet langs kunt komen, kunt u gebruikmaken van onze opstuurservice.

Asus accu vervangen

Een laptop die u alleen gebruikt kan worden als deze aan de stroom hangt, is natuurlijk super vervelend. Fixers begrijpt dat u dit zo snel mogelijk opgelost wilt hebben.

U kunt niet langskomen om de Asus batterij te vervangen?

Ook wanneer u niet langs kunt komen bij één van onze servicepunten, kunt u toch gebruikmaken van onze reparatieservice. Laat uw laptop ophalen door PostNL of u stuurt hem gewoon zelf naar ons op. Binnen 1-3 werkdagen na ontvangst wordt de accu vervangen van uw Asus laptop en wordt deze weer gerepareerd retour gestuurd.


Accu vervangen Asus
? Is het nodig?

Laadt uw laptop niet goed op? Dan denkt u waarschijnlijk dat het aan de accu ligt en dat de Asus batterij vervangen moet worden. Dat hoeft niet altijd het geval te zijn! Ook de DC Jack, de ingang waar u de stekker instopt, kan defect zijn, waardoor uw laptop niet of niet goed oplaadt.

Om er zeker van te zijn dat Fixers het juiste probleem verhelpt, onderzoeken onze monteurs uw laptop kosteloos. Fixers wil het voor u niet moeilijker maken dan dat het is en daarom zijn wij heel transparant over hoe wij te werk gaan. Wij leggen u duidelijk uit wat het probleem is, hoe dit verholpen kan worden en wat de kosten hiervoor zijn. Gaat u hiermee akkoord, dan wordt de Asus accu vervangen.

De tarieven voor een Asus batterij vervangen

Omdat de prijzen per model kunnen verschillen, zijn de tarieven op aanvraag. De prijzen die Fixers hanteert zijn altijd inclusief btw- en montagekosten. Er worden dus achteraf niet nog extra kosten in rekening gebracht.

Accu vervangen Asus door Fixers

We simply make people happy. Hoe we dat doen?

  • Binnen 1-3 werkdagen Asus accu vervangen. Kom gerust langs! Een afspraak maken is niet nodig.
  • Kunt u niet langskomen? Kies dan voor onze opstuurservice.
  • Altijd dé beste oplossing. Wij werken altijd met onderdelen van dé allerhoogste kwaliteit
  • Heldere en duidelijke werkwijze.

U weet dus zeker dat uw laptop in goede handen is bij Fixers wanneer uw Asus accu vervangen moet worden! Heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact ons op door een e-mail te sturen naar of bel naar een van onze . Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap