Asus accu vervangen

  Uw laptop werkt alleen als deze aan de stroom hangt? Of is de accu binnen een paar minuten alweer leeg? Dan kan het zijn dat de Asus accu vervangen moet worden. Loop binnen bij een Fixers Servicepunt en wij zorgen er in de meeste gevallen voor dat het probleem binnen 60 minuten verholpen is. Als u niet langs kunt komen, kunt u gebruikmaken van onze 24-uursservice.

  Meld hier je reparatie aan

  In 60 minuten Asus accu vervangen

  Een laptop die u alleen gebruikt kan worden als deze aan de stroom hangt, is natuurlijk super vervelend. Fixers begrijpt dat u dit zo snel mogelijk opgelost wilt hebben. Een Asus batterij vervangen doen wij daarom in de tijd dat u rustig een kopje (verse) koffie drinkt.

  U kunt niet langskomen om de Asus batterij te vervangen?

  Ook wanneer u niet langs kunt komen bij één van onze servicepunten, kunt u toch gebruikmaken van onze reparatieservice. Laat uw laptop ophalen door PostNL of u stuurt hem gewoon zelf naar ons op. Binnen 24 uur na ontvangst wordt de accu vervangen van uw Asus laptop en wordt deze weer gerepareerd retour gestuurd.


  Accu vervangen Asus
  ? Is het nodig?

  Laadt uw laptop niet goed op? Dan denkt u waarschijnlijk dat het aan de accu ligt en dat de Asus batterij vervangen moet worden. Dat hoeft niet altijd het geval te zijn! Ook de DC Jack, de ingang waar u de stekker instopt, kan defect zijn, waardoor uw laptop niet of niet goed oplaadt.

  Om er zeker van te zijn dat Fixers het juiste probleem verhelpt, onderzoeken onze monteurs uw laptop kosteloos. Fixers wil het voor u niet moeilijker maken dan dat het is en daarom zijn wij heel transparant over hoe wij te werk gaan. Wij leggen u duidelijk uit wat het probleem is, hoe dit verholpen kan worden en wat de kosten hiervoor zijn. Gaat u hiermee akkoord, dan wordt de Asus accu vervangen.

  De tarieven voor een Asus batterij vervangen

  Omdat de prijzen per model kunnen verschillen, zijn de tarieven op aanvraag. De prijzen die Fixers hanteert zijn altijd inclusief btw- en montagekosten. Er worden dus achteraf niet nog extra kosten in rekening gebracht.

  Accu vervangen Asus door Fixers

  We simply make people happy. Hoe we dat doen?

  • Binnen 60 minuten Asus accu vervangen. Kom gerust langs! Een afspraak maken is niet nodig.
  • Kunt u niet langskomen? Kies dan voor onze 24-uursservice.
  • U betaalt geen onderzoekkosten.
  • Altijd dé beste oplossing. Wij werken altijd met onderdelen van dé allerhoogste kwaliteit
  • Heldere en duidelijke werkwijze.

  U weet dus zeker dat uw laptop in goede handen is bij Fixers wanneer uw Asus accu vervangen moet worden! Heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact ons op door een e-mail te sturen naar of bel naar een van onze . Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap