0880040900

Asus accu vervangen

Meld je reparatie aan

Uw laptop werkt alleen als deze aan de stroom hangt? Of is de accu binnen een paar minuten alweer leeg? Dan kan het zijn dat de Asus accu vervangen moet worden. Loop binnen bij een Fixers Servicepunt en wij zorgen er in de meeste gevallen voor dat het probleem binnen 1-3 werkdagen verholpen is. Als u niet langs kunt komen, kunt u gebruikmaken van onze opstuurservice.

Meld hier je reparatie aan

Asus accu vervangen

Een laptop die u alleen gebruikt kan worden als deze aan de stroom hangt, is natuurlijk super vervelend. Fixers begrijpt dat u dit zo snel mogelijk opgelost wilt hebben.

U kunt niet langskomen om de Asus batterij te vervangen?

Ook wanneer u niet langs kunt komen bij één van onze servicepunten, kunt u toch gebruikmaken van onze reparatieservice. Laat uw laptop ophalen door PostNL of u stuurt hem gewoon zelf naar ons op. Binnen 1-3 werkdagen na ontvangst wordt de accu vervangen van uw Asus laptop en wordt deze weer gerepareerd retour gestuurd.


Accu vervangen Asus
? Is het nodig?

Laadt uw laptop niet goed op? Dan denkt u waarschijnlijk dat het aan de accu ligt en dat de Asus batterij vervangen moet worden. Dat hoeft niet altijd het geval te zijn! Ook de DC Jack, de ingang waar u de stekker instopt, kan defect zijn, waardoor uw laptop niet of niet goed oplaadt.

Om er zeker van te zijn dat Fixers het juiste probleem verhelpt, onderzoeken onze monteurs uw laptop kosteloos. Fixers wil het voor u niet moeilijker maken dan dat het is en daarom zijn wij heel transparant over hoe wij te werk gaan. Wij leggen u duidelijk uit wat het probleem is, hoe dit verholpen kan worden en wat de kosten hiervoor zijn. Gaat u hiermee akkoord, dan wordt de Asus accu vervangen.

De tarieven voor een Asus batterij vervangen

Omdat de prijzen per model kunnen verschillen, zijn de tarieven op aanvraag. De prijzen die Fixers hanteert zijn altijd inclusief btw- en montagekosten. Er worden dus achteraf niet nog extra kosten in rekening gebracht.

Accu vervangen Asus door Fixers

We simply make people happy. Hoe we dat doen?

  • Binnen 1-3 werkdagen Asus accu vervangen. Kom gerust langs! Een afspraak maken is niet nodig.
  • Kunt u niet langskomen? Kies dan voor onze opstuurservice.
  • Altijd dé beste oplossing. Wij werken altijd met onderdelen van dé allerhoogste kwaliteit
  • Heldere en duidelijke werkwijze.

U weet dus zeker dat uw laptop in goede handen is bij Fixers wanneer uw Asus accu vervangen moet worden! Heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact ons op door een e-mail te sturen naar of bel naar een van onze . Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap