Dc jack reparatie Asus

  De ingang van de stroompoort, ook wel de dc jack genoemd, is één van de meest kwetsbare onderdelen van een laptop. Ontelbare keren gebruikt u deze ingang om uw laptop op te laden. Hierdoor kan er slijtage ontstaan, wat ervoor zorgt dat uw laptop niet goed of zelfs helemaal niet meer oplaadt. Laptop dc jack reparatie van Fixers biedt in dat geval uitkomst! Kom langs en binnen 60 minuten wordt het probleem verholpen. Geen tijd om even binnen te lopen? Kies dan voor onze 24-uursservice.

  Meld hier je reparatie aan

  Laptop dc jack reparatie klaar terwijl u wacht

  U wilt natuurlijk zo snel mogelijk weer gebruik kunnen maken van uw laptop. Dat begrijpen wij bij Fixers. Daarom bieden wij u de klaar-terwijl-u-wacht service. Loop binnen bij een van onze servicepunten en onze monteurs zorgen ervoor dat de laptop dc jack vervangen wordt binnen 60 minuten. Klaar terwijl u rustig een kopje koffie (of thee) drinkt!

  24-uursservice voor dc jack vervangen van uw laptop

  Heeft u geen tijd om langs te komen bij een van onze servicepunten? Geen enkel probleem! Maak dan gebruik van onze 24-uursservice. U kunt uw laptop laten ophalen door PostNL. Via de website maakt u dan een ophaalafspraak. Ook kunt u uw laptop naar Fixers opsturen. In beide gevallen profiteert u van de 24-uursservice. Binnen 24 uur na ontvangst wordt de dc jack vervangen van uw laptop en weer gerepareerd retour gestuurd.

  Dc jack laptop vervangen? Geen vervelende verrassingen!

  Wanneer uw laptop niet goed oplaadt, dan kan dit ook aan de accu liggen. Fixers zoekt kosteloos voor u uit wat het probleem is en of het nodig is om de dc jack van uw laptop te vervangen. Voordat de reparatie uitgevoerd wordt, worden altijd de reparatie en de kosten met u gecommuniceerd. Pas als wij akkoord van u hebben, gaan wij voor u aan het werk. U weet zo altijd waar u aan toe bent. Dat werkt natuurlijk wel zo prettig!

  De reparatiekosten?

  De kosten voor een laptop dc jack reparatie verschillen per merk en model. De prijs voor deze reparatie zijn dan ook op aanvraag. Alle tarieven die Fixers hanteert zijn all-in. Achteraf komen hierbij dus niet nog extra btw- of montagekosten.

  Laptop dc jack vervangen door Fixers

  Voor het vervangen van het dc jack bent u bij Fixers aan het juiste adres, maar ook voor andere laptop reparaties kunt u uitstekend bij ons terecht. Wilt u graag meer weten over hoe wij u kunnen helpen? Neem dan gerust contact ons op door een e-mail te sturen naar of bel naar een van onze . Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap