0880040900

Asus harde schijf vervangen

Meld je reparatie aan

Is uw laptop traag? Loopt uw laptop vaak vast? Of crasht uw laptop vaak? Dan kan het zijn dat uw harde schijf stuk is. Bij Fixers bent u dan aan het juiste adres voor het vervangen van uw harde schijf. Kom langs en vaak wordt uw laptop al binnen 3-5 werkdagen gerepareerd. Geen tijd om langs te komen? Maak dan gebruik van onze opstuur service. Dat is onze smart service with a smile!

Meld hier je reparatie aan

Laptop harde schijf vervangen

Moet uw laptop harde schijf vervangen worden? Dan biedt Fixers u een unieke klaar-terwijl-u-wacht service. Kom gerust eens binnenlopen bij een van onze servicepunten. Het maken van een afspraak is niet nodig! Vaak wordt de harde schijf van uw laptop al binnen 3-5 werkdagen vervangen.

Geen tijd? Geen probleem!

U heeft geen tijd om even bij ons binnen te lopen? Geen enkel probleem! Maak in dat geval gebruik van onze ophaalservice. U plant een afspraak in via de website en PostNL komt op de afgesproken datum uw laptop ophalen. Zo snel mogelijk na ontvangst wordt uw harde schijf vervangen en uw laptop weer gerepareerd retour gestuurd. U kunt ook uw laptop naar ons opsturen. Kiest u voor deze mogelijkheid, dan kunt u ook gebruikmaken van onze opstuur service.

Harde schijf laptop vervangen?

Een harde schijf is een belangrijk onderdeel van de laptop. Hierop worden namelijk alle bestanden opgeslagen. Ook zorgt de harde schijf voor een deel ook de snelheid van de laptop.

Een oude leeftijd kan ervoor zorgen dat de harde schijf vol is, last heeft van een virus of door een andere oorzaak niet goed meer werkt. Is dat bij u ook het geval? Laat dan de harde schijf van uw laptop vervangen bij een van onze Fixers Servicepunten.

Bij Fixers kan dit op twee manieren, namelijk:

  • Met behoud van data, mits de harde schijf nog werkend is.
  • Zonder data. De schijf zal opnieuw geïnstalleerd moeten worden op de laptop.

Het leveren van kwaliteit staat bij Fixers voorop. Wij zoeken altijd naar dé beste oplossing voor u. De reparatie en kosten worden vooraf met u gecommuniceerd. Pas na uw akkoord gaan wij aan de slag met het vervangen van de harde schijf van uw laptop. U kunt dus rekenen op onderdelen van de allerhoogste kwaliteit, goede nazorg en 3 maanden garantie.

Waarom u Fixers kiest om de harde schijf te vervangen van uw laptop

Voor het vervangen van de harde schijf van uw laptop kiest u voor Fixers, want:

  1. Je krijgt altijd 3 maanden garantie op de reparatie en het onderdeel.
  2. Heeft u geen tijd om een bezoekje te brengen aan een van onze vestigingen? Of is er geen Fixers vestiging bij u in de buurt? Stuur uw laptop dan naar ons op of kies voor onze ophaalservice.
  3. Wij bieden u heldere tarieven. Deze zijn all-in. Zo weet u precies wat u kunt verwachten.
  4. Fixers staat garant voor kwaliteit. Alle onderdelen waarmee wij werken, zijn van dé allerhoogste kwaliteit.

Wilt u de harde schijf overzetten van uw laptop?

Wil u graag de harde schijf overzetten van uw laptop? Fixers staat dan graag voor u klaar. U betaalt hiervoor een all-in prijs. Achteraf hoeft u niet dus nog extra btw- of montagekosten te betalen. U weet hierdoor precies waar u aan toe bent.

Wilt u graag meer weten over deze reparatie? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap