0880040900

Asus harde schijf vervangen

Meld je reparatie aan

Meld hier je reparatie aan

Is uw laptop traag? Loopt uw laptop vaak vast? Of crasht uw laptop vaak? Dan kan het zijn dat uw harde schijf stuk is. Bij Fixers bent u dan aan het juiste adres voor het vervangen van uw harde schijf. Kom langs en vaak wordt uw laptop al binnen 24 uur gerepareerd. Geen tijd om langs te komen? Maak dan gebruik van onze opstuur service. Dat is onze smart service with a smile!

Laptop harde schijf vervangen

Moet uw laptop harde schijf vervangen worden? Dan biedt Fixers u een unieke klaar-terwijl-u-wacht service. Kom gerust eens binnenlopen bij een van onze servicepunten. Het maken van een afspraak is niet nodig! Vaak wordt de harde schijf van uw laptop al binnen 24 uur vervangen. Terwijl u wacht kunt u genieten van een kopje koffie en thee en gebruikmaken van onze gratis wifi.

Geen tijd? Geen probleem!

U heeft geen tijd om even bij ons binnen te lopen? Geen enkel probleem! Maak in dat geval gebruik van onze ophaalservice. U plant een afspraak in via de website en PostNL komt op de afgesproken datum uw laptop ophalen. Zo snel mogelijk na ontvangst wordt uw harde schijf vervangen en uw laptop weer gerepareerd retour gestuurd. U kunt ook uw laptop naar ons opsturen. Kiest u voor deze mogelijkheid, dan kunt u ook gebruikmaken van onze opstuur service.

Harde schijf laptop vervangen?

Een harde schijf is een belangrijk onderdeel van de laptop. Hierop worden namelijk alle bestanden opgeslagen. Ook zorgt de harde schijf voor een deel ook de snelheid van de laptop.

Een oude leeftijd kan ervoor zorgen dat de harde schijf vol is, last heeft van een virus of door een andere oorzaak niet goed meer werkt. Is dat bij u ook het geval? Laat dan de harde schijf van uw laptop vervangen bij een van onze Fixers Servicepunten.

Bij Fixers kan dit op twee manieren, namelijk:

  • Met behoud van data, mits de harde schijf nog werkend is.
  • Zonder data. De schijf zal opnieuw geïnstalleerd moeten worden op de laptop.

Het leveren van kwaliteit staat bij Fixers voorop. Wij zoeken altijd naar dé beste oplossing voor u. De reparatie en kosten worden vooraf met u gecommuniceerd. Pas na uw akkoord gaan wij aan de slag met het vervangen van de harde schijf van uw laptop. U kunt dus rekenen op onderdelen van de allerhoogste kwaliteit, goede nazorg en 3 maanden garantie.

Waarom u Fixers kiest om de harde schijf te vervangen van uw laptop

Voor het vervangen van de harde schijf van uw laptop kiest u voor Fixers, want:

  1. Je krijgt altijd 3 maanden garantie op de reparatie en het onderdeel.
  2. Unieke klaar-terwijl-u-wacht service. Binnen 24 uur wordt de harde schijf van uw laptop vervangen.
  3. Heeft u geen tijd om een bezoekje te brengen aan een van onze vestigingen? Of is er geen Fixers vestiging bij u in de buurt? Stuur uw laptop dan naar ons op of kies voor onze ophaalservice.
  4. Wij bieden u heldere tarieven. Deze zijn all-in. Zo weet u precies wat u kunt verwachten.
  5. Fixers staat garant voor kwaliteit. Alle onderdelen waarmee wij werken, zijn van dé allerhoogste kwaliteit.

Wilt u de harde schijf overzetten van uw laptop?

Wil u graag de harde schijf overzetten van uw laptop? Fixers staat dan graag voor u klaar. U betaalt hiervoor een all-in prijs. Achteraf hoeft u niet dus nog extra btw- of montagekosten. U weet hierdoor precies waar u aan toe bent.

Wilt u graag meer weten over deze reparatie? Neem dan gerust contact ons op door een e-mail te sturen naar of bel naar een van onze . Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap