0880040900

Asus processor upgrade

Meld je reparatie aan

De processor wordt ook wel de hart van uw laptop genoemd. En dat is niet voor niets! Uw laptop kan namelijk niet zonder processor. Dit onderdeel zorgt voor de snelheid van uw laptop. Hoe sneller de processor, hoe sneller taken uitgevoerd kunnen worden en hoe hoger de snelheid van uw laptop ligt.

Is uw laptop traag? Of wilt u gewoon een vliegensvlugge laptop? Laat dan een Asus processor upgrade uitvoeren door Fixers.

Meld hier je reparatie aan

Een Asus processor upgrade?

Wilt u de processor van uw laptop laten vervangen? Kom dan gerust een langs bij een Fixers Servicepunt bij SWOOP. Kunt u niet langskomen? Maak dan gebruik van onze 24-uursservice. U kunt uw laptop dan door PostNL laten ophalen of stuur hem zelf naar ons op. Binnen 24 uur na ontvangst wordt de Asus processor upgrade uitgevoerd en wordt uw laptop weer retour gestuurd.

Wat zijn de reparatiekosten?

De tarieven voor een Asus processor upgrade verschillen per model. De prijs voor deze reparatie zijn om die reden op aanvraag. Fixers hanteert transparante en duidelijke tarieven. Achteraf worden dus niet nog extra btw- of montagekosten in rekening gebracht.

Ook over onze werkwijze zijn wij bij Fixers transparant. Wij vertellen u wat het probleem is, hoe dit opgelost kan worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Gaat u hiermee akkoord, dan pas wordt de Asus processor upgrade uitgevoerd.

Asus processor upgrade? Schakel Fixers in

Fixers werkt uiteraard alleen met onderdelen van dé allerhoogste kwaliteit. En natuurlijk krijgt u op de reparatie altijd 3 maanden garantie. Uw laptop is dus bij ons in goede handen!

Natuurlijk staan wij ook voor u klaar bij een andere reparatie. Loop dus gerust eens binnen bij een Fixers Servicepunt met uw defecte laptop, smartphone of tablet.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact ons op door een e-mail te sturen naar of bel naar een van onze . Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap