0880040900

Asus upgrade RAM

Meld je reparatie aan

In de tijd dat uw laptop opgestart is, kunt u rustig genieten van een kopje koffie. Iedere keer een koffiepauze nemen, is dan niet de oplossing. Vaak is de oorzaak van een trage laptop onvoldoende werkgeheugen. Een RAM upgrade Asus van Fixers biedt dan uitkomst. Door meer werkgeheugen in uw laptop te plaatsen, wordt deze weer vliegensvlug.

Wat doet het RAM geheugen?

Uw laptop kan eigenlijk niet functioneren zonder het RAM geheugen, ook wel het werkgeheugen genoemd. Dit geheugen zorgt ervoor dat processen kunnen worden uitgevoerd en programma’s kunnen draaien. Er is dus een wezenlijk verschil tussen opslagruimte en het werkgeheugen! Heeft u te weinig opslagruimte? Laat Fixers dan uw .

Meld hier je reparatie aan

Upgrade RAM Asus: klaar terwijl u wacht

U wordt bij Fixers weer snel op weg geholpen. In de tijd dat u geniet van een kopje verse koffie (of thee) voeren onze monteurs een upgrade Asus RAM geheugen uit. In de meeste gevallen is de klus binnen 60 minuten geklaard. Kom dus gerust, met of zonder afspraak, langs bij een Fixers Servicepunt.

Asus RAM upgrade | de 24-uursservice

Ook wanneer u niet naar ons toe kunt komen, kunt u een RAM upgrade Asus laten uitvoeren door Fixers. Laat uw laptop ophalen door PostNL of stuur hem zelf naar ons op. Welke van de twee u ook kiest, uw laptop wordt binnen 24 uur na ontvangst weer gerepareerd retour gestuurd.

Tarieven upgrade Asus RAM geheugen

De kosten voor een upgrade RAM Asus zijn afhankelijk van hoeveel RAM geheugen u wilt hebben. Voor de exacte tarieven voor een Asus RAM upgrade kunt u gerust contact opnemen met ons op.

Fixers hanteert heldere tarieven en een transparante werkwijze. Wij leggen vooraf aan u uit wat de reparatie inhoudt en wat het gaat kosten. Na uw akkoord gaan wij aan de slag met de Asus RAM upgrade. Bij Fixers weet u zo altijd waar u aan toe bent. En dat werkt natuurlijk wel zo prettig!

Schakel Fixers in voor RAM upgrade Asus

Bij Fixers zoeken wij naar dé beste oplossing voor u. Wij werken daarom alleen met onderdelen van dé allerhoogste kwaliteit. Fixers levert kwaliteit en daar zijn zelfs zo zeker van dat je altijd 3 maanden garantie krijgt op de reparatie en het onderdeel.

Twijfelt u of een upgrade RAM Asus wel de oplossing is voor u? Of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact ons op door een e-mail te sturen naar of bel naar een van onze . Wij kijken graag met u wat wij voor u kunnen betekenen.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap