0880040900

Asus scherm vervangen

Meld je reparatie aan

In eerste instantie lijkt het alsof uw laptop normaal opstart. Toch blijft het beeld zwart. Wat nu? Fixers schiet dan te hulp. Of het scherm niet werkt door een kras of er een andere reden is dat het beeld zwart blijft, onze monteurs zorgen ervoor dat uw Asus scherm vervangen wordt. Komt u langs dan kunnen wij in de meeste gevallen de Asus scherm reparatie binnen 60 minuten uitvoeren. Kunt u niet langskomen? Kies dan voor onze ophaalservice.

Asus scherm reparatie binnen 60 minuten

Problemen aan uw laptop wilt u natuurlijk zo vlug mogelijk verholpen hebben. Dat snapt Fixers en daarom bieden wij u onze klaar-terwijl-u-wacht service. In de meeste gevallen kunnen onze monteurs een Asus scherm vervangen binnen 60 minuten. Ondertussen kunt u genieten van een kopje verse koffie of thee en gebruikmaken van onze gratis wifi.

Of kies voor onze ophaalservice om scherm Asus te vervangen

U kunt niet langskomen bij een servicepunt van Fixers? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze ophaalservice. Kies voor de ophaalservice en dan komt PostNL bij u thuis of uw werk langs om uw laptop op te halen. U kunt natuurlijk ook uw laptop naar ons opsturen. In beide gevallen wordt de Asus scherm reparatie zo snel mogelijk na ontvangst uitgevoerd en wordt uw laptop retour gezonden.

Wat is de oorzaak van een kapot scherm?

Bij een barst in het scherm is het vrij duidelijk dat het Asus scherm vervangen moet worden. Bij een zwart beeld ligt dat iets anders. Het scherm kan kapot zijn, maar ook de videokaart. In dat laatste geval heeft het Asus scherm reparatie geen zin, want dan moet de videokaart natuurlijk vervangen worden.

Om erachter te komen wat het probleem precies is, onderzoekt Fixers uw laptop. Daarna communiceren wij met u het defect, de reparatie en de kosten hiervoor. Pas wanneer u hiermee instemt, gaan wij het scherm Asus vervangen.

Bij een Asus scherm reparatie werken wij alleen met onderdelen van de allerhoogste kwaliteit. Zo heeft u de zekerheid dat problemen met het beeldscherm van uw laptop voorgoed verleden tijd zijn.

Laat uw scherm Asus vervangen door Fixers

We simply make people happy en dat doen we door:

  1. 3 maanden garantie te bieden op het onderdeel en de reparatie.
  2. Een snelle reparatie service te bieden. In de meeste gevallen wordt uw beeldscherm in 60 minuten vervangen.
  3. Heldere reparatietarieven. U weet precies waar u aan toe bent.
  4. Het leveren van kwaliteit en alleen te werken met onderdelen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.
  5. Een persoonlijke service te bieden. Onder het genot van een kopje koffie of thee voorzien wij u graag van eerlijk advies of een duidelijke uitleg van de reparatie.

Uw Asus scherm vervangen? Bij Fixers is uw laptop in goede handen! Kom gerust eens bij ons binnenlopen met uw defecte laptop (of ander smart device)! Heb je andere vragen? Neem dan gerust contact ons op door een e-mail te sturen naar of bel naar een van onze . Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1390 reviews op trustpilot
Xiwen
30 november 2021
Top service

Top service! Batterij vervangen onder apple care

Emilie Slagt
29 november 2021
Fantastische service!

Fantastische service!! Fijn advies gehad en woensdag avond de laptop gebracht en vrijdag middag lag hij alweer gemaakt klaar. Heel vriendelijk, accuraat, snel en helpende hand!

Nico Van der Spek
27 november 2021
Top geholpen

Top geholpen. Werd zeer goed meegedacht, goed advies en snelle service!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap