0880040900

De risico’s van een barst in je scherm

Meld je reparatie aan

Een barst in je scherm is altijd vervelend. Bovendien is een barst in je telefoon één van de defecten aan dit apparaat die je niet zelf kunt repareren. Dit vereist vakmanschap en speciale gereedschappen van onze repair technicians. Wij kunnen jou helpen om de barst in je scherm te repareren. Dit kunnen wij voor verschillende modellen en merken doen. Zo kun je bij ons het gebroken scherm van je Samsung laten repareren of vervangen. Niet alleen Samsungmodellen zijn door ons te repareren, ook als bijvoorbeeld je iPhone 8 een barst in het scherm heeft kun je dat bij ons laten fixen. Ook met andere toestellen, als je bijvoorbeeld een barst in je iPadscherm of een barst in je computerscherm hebt, kun je bij ons terecht.

Kies het juiste type device

Waarom het gebroken glas van je telefoon gevaarlijk is

Er zijn veel mensen die hun telefoon blijven gebruiken ondanks een gebarsten scherm. Toch raden wij dit af. Een barst in het scherm maakt het niet alleen maar moeilijk om je telefoon te gebruiken of om het beeld te zien. Door een barst in je telefoon kunnen glassplinters vrijkomen. Tijdens het swipen kunnen deze splinters in je vingers terecht komen. Logischerwijs zit je hier niet op te wachten. Als je eigen smartphone jou kan verwonden, is het tijd om voor de barst in je telefoon een reparatie uit te laten voeren.

Een barst in je scherm vergroot de kans op verdere schade

Veel mensen laten een barst in hun scherm niet repareren of vullen. Ze willen kosten besparen. Bovendien hebben ze geen last van splinters, dus wat is het risico? Toch loop je meer risico dan je denkt als je met een barst in het scherm blijft rondlopen. Een barst houdt in dat elementen van buitenaf je telefoon binnen kunnen dringen. Zo is er een vergrote kans op waterschade en schade door stof en vuil, waardoor je het risico loopt op interne schade. Kortom, laat het gebarsten scherm zo snel mogelijk door ons repareren.

Barst? Telefoon reparatie door Fixers

Bij ons kun je een barst in het scherm voor een goede prijs laten repareren. Onze door Apple gecertificeerde repair technicians stellen een diagnose en bekijken vervolgens of ze kiezen voor een reparatie of een vervanging van het scherm. Je kunt hiervoor je mobiele telefoon naar ons opsturen, maar je kunt ook langskomen bij één van onze winkels door heel Nederland. Vaak wordt het probleem binnen 30 minuten opgelost.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1408 reviews op trustpilot
Lex Abas
18 januari 2022
Uitstekende service

Goed en snel geholpen

Ben Stams
17 januari 2022
Schakelen van Fixers op terugroep actie vanuit Apple

Mijn iPhone 12 pro gebracht omdat er een terugroep actie vanuit Apple op van kracht was, na diagnose toestel daar achter gelaten en 3 uurtjes later voorzien van nieuw scherm e.d. weer opgehaald. Uitermate klantvriendelijke en prettig geholpen.

Thomas Stijntjes
12 januari 2022
Super service en advies!

Erg snel, ontzettend behulpzaam en vriendelijk geholpen. Zelfs met advies voor een hobby reparatie van een oude iMac.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap

Al onze blogs