0880040900

Beursgang Fixers

Meld je reparatie aan

PERSBERICHT Vrijdag 6 maart 2020

Fixers gaat vandaag naar de beurs en geeft een obligatie tegen 6,8% rendement uit om te groeien naar een landelijk dekkend netwerk

Het mobiele reparatiebedrijf Fixers, onder leiding van Pieter Leeuw en o.a. telecom- en tech ondernemers Michiel Mol (o.a. Lost Boys, Telfort en Force India F1 Team) en Stefan Nuijten (o.a. Forza Refurbished, Fightclub en PTTRNS.AI), gaat naar de beurs. Fixers repareert telefoons en tablets die anders worden afgedankt. Om klanten in heel Nederland zo goed mogelijk te kunnen helpen gaat de organisatie nog sneller uitbreiden. Zo ontstaat er een landelijk dekkend netwerk van repair shops via eigen winkels en een franchiseformule met Apple als partner.

Pieter Leeuw, CEO van Fixers: ‘Afgelopen periode hebben we ons businessmodel gevalideerd en onze organisatie schaalbaar gemaakt. Stap voor stap hebben we gebouwd aan ons netwerk om particuliere en zakelijke klanten te bedienen als dé vooraanstaande reparatiepartner. Op dit fundament gaan we nu verder bouwen aan onze dienstverlening en ons netwerk landelijk uitbreiden’.

De obligatie uitgifte bedraagt € 1.250.000. Beleggers kunnen via Rabo&Crowd instappen vanaf € 500 tegen een rendement van 6,8% per jaar.

Rabobank Financieringsplatform Rabo&Crowd

Rabo&Crowd geeft ondernemers toegang tot een nieuwe manier van financieren: een krediet van Rabobank gecombineerd met geld van (particuliere) investeerders via een gereguleerde beurs. Dit doen ze via het handelsplatform van Nxchange. Hier kunnen ondernemingen kapitaal aantrekken door verhandelbare obligaties uit te geven. Investeerders kunnen deze obligaties aankopen en verhandelen via de beurs van Nxchange. Marleen Evertsz, CEO en oprichter van Nxchange: ‘Nxchange is de eerste volledig gereguleerde Stock Exchange-as-a-Service. Bedrijven en financiële dienstverleners kunnen hier effecten uitgeven en verhandelen. Door middel van partnerships zoals met Rabobank willen we onze kapitaalmarktoplossing zo breed mogelijk toegankelijk maken.’

Het ontstaan van Fixers en groeimogelijkheden

Het concept Fixers gaat uit van maximale ontzorging van de klant. Je smartphone en o.a. laptop behoren tegenwoordig tot je primaire levensbehoefte. Repareren is het beste, meest duurzame en sterkst toenemende alternatief voor nieuw kopen.

Jaarlijks gaan er zo’n 2 miljoen devices stuk in de Benelux. En zo’n 20% van de mensen loopt met een defect device rond. Vervanging is steeds minder aan de orde, onder meer door het uitblijven van nieuwe features op nieuwe smartphones en doordat het kopen van een toestel in combinatie van een abonnement tegenwoordig voor consumenten een

BKR-notering tot gevolg heeft. Wil je een los toestel kopen? Dan kost dat je al zomaar meer dan € 1.000,- voor een hippe iPhone.

Als je je telefoon 1 of 2 dagen kwijt bent, ben je sociaal en zakelijk bijna verlamd. Zeker als je telefoon verbonden is met je auto, huis of betaalapp. Is je telefoon of tablet kapot? Dan wil je eigenlijk maar een paar dingen weten: hoe snel kan ik mijn device weer gebruiken, is mijn data en device veilig en wat kost de reparatie?

Fixers biedt:

De repair-markt in Nederland is niet transparant, zeer inconsistent in pricing en in kwaliteit (zowel qua onderdelen als qua reparateur). Er is sprake van een gefragmenteerde markt van veel kleine partijen. Daarnaast is er op dit moment géén professionele landelijke speler actief die de flexibiliteit van een “éénpitter” heeft.

Apple

Fixers heeft met deze unieke Apple partnership de hoogst haalbare kwaliteitsnorm behaald en kan daarmee veilig verder opschalen. Er liggen dan ook de komende jaren veel kansen op de markt voor het repareren van mobiele devices.

Benieuwd naar de obligatie propositie? Klik hier!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap