0880040900

Refurbished vs Nieuw

Meld je reparatie aan

Meld hier je reparatie aan

Nieuwer is niet altijd beter!

Het is inmiddels al weer een jaar of 8 geleden dat je je huidige MacBook of iMac gekocht hebt en je bent zo langzaamaan wel weer aan iets nieuws toe.. Je bekijkt de folders van de Media Markt en schrikt toch een beetje van de prijzen van de nieuwste modellen. Vervolgens neem je een kijkje op Marktplaats om te kijken of de nieuwere modellen tweedehands al een beetje betaalbaar zijn maar zo veel geld uitgeven bij een particulier zit je toch niet helemaal lekker… Daarom hebben wij voor jou de perfecte oplossing, refurbished modellen!

Re-fur-watte?

Refurbished. Opgeknapt. Tweedehands in nieuwstaat. Dat zijn eigenlijk de kernwoorden voor een een refurbished MacBook of iMac. Het gaat hier om modellen van de nieuwste of een-na-nieuwste generatie die schade hebben gehad en ingeruild zijn voor een nieuwer model. Deze modellen zijn dus niet nieuw meer maar doen exact hetzelfde, zijn een stuk scherper geprijsd en krijgen ons “Fixers Seal” mee!

Fixers Seal?

Jazeker, en dan heb ik het hier niet over een zeehond, al zou dat wel leuk zijn.. Het “Fixers Seal” houdt in dat wij het apparaat op 91 punten volledig nagelopen en gecontroleerd hebben, waar nodig is hebben wij een reparatie of upgrade verricht. Wij zijn er dus 100% zeker van dat deze MacBooks of iMacs in top conditie zijn en nog jaren meekunnen! Zo controleren wij onder andere de volgende punten:

  • Complete check moederbord
  • Check optische staat
  • Harde Schijf test
  • Accu duur test
  • Toetsenbord test
  • Check sensoren

En nog veel mee! Alleen als wij zeker weten dat de MacBook of iMac in top conditie is gaat hij onze showroom in met maar liefst 3 maanden garantie! Zo zit je voorlopig dus nog even goed met je apparaat.

Maar zijn deze apparaten dan niet out-of-date?

Natuurlijk gaat het hier om apparaat van 2 of 3 jaar oud en zijn ze niet meer het nieuwste van het nieuwste maar dankzij de goede optimalisatie van OS X kunnen deze apparaten nog jaren mee. Wij kunnen daarnaast alle modellen voorzien van een SSD schijf waardoor deze net zo snel, of zelfs sneller, zijn dan de nieuwste modellen van Apple. Alle slijtage onderdelen worden nagekeken en preventief vervangen zodat je ook hier geen last van ondervindt omdat het apparaat al een paar jaar oud is. Daarnaast ondersteunt Apple nog steeds alle apparaten in hun nieuwste besturingssysteem, je hoeft dus niet bang te zijn dat je achter gaat lopen.

Is het wat voor mij?

Of een refurbished model wat voor jou is dat blijft natuurlijk een persoonlijke keuze maar je weet een ding zeker met refurbished apparaten. Je krijgt een goed, degelijk apparaat welke alle tests heeft doorstaan voor een fractie van de prijs van een splinternieuwe Mac en daarbovenop nog eens 3 maanden garantie! Daarnaast zijn wij ook nog een aanspreekpunt voor allerhande vragen omtrent je Mac, dat maakt een refurbished apparaat dus uitermate geschikt voor mensen die graag een keer Apple willen ervaren, mensen die weten dat Apple degelijke apparaten levert maar niet het nieuwste van nieuwste nodig hebben en mensen die een goedkoper alternatief zoeken als een reparatie te duur wordt.

Mocht je nog meer vragen hebben of toch wat meer informatie willen? Kom dan gerust een keertje langs op een van onze servicepunten, onze monteurs kunnen je dan alles over de Macs vertellen!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap