0880040900

Apple Cinema Display Reparatie

Meld je reparatie aan

Is je Apple Cinema Display 27 Inch defect? Zit er een barst in het scherm of heb je last van een flikkerend display? Kom dan langs bij één van de Fixers winkels! Wij zijn gespecialiseerd in de reparatie van de Apple Cinema Display, met name in de issues rondom de welbekende Thunderbold kabel.

Apple Cinema Display 27 inch 2011 / 2016 flikkerend display

Tegenwoordig krijgen we veel reparatievragen over de Apple Cinema Display 27 Inch, van 2011 / 2016. Het flikkerende display wordt veroorzaakt door de zogenoemde Thunderbold kabel. Zolang deze bij Fixers nog op voorraad is, kunnen we deze voor jou repareren en zorgen dat jouw Apple beeldscherm weer werkt als behoren! Een Apple Cinema Display is natuurlijk een grote investering en het zou zonde zijn dat deze niet meer gebruikt kan worden door een defecte Thunderbold kabel. Maak een online afspraak of kom direct langs in één van onze vele winkels door heel Nederland. De repair specialisten van Fixers zijn gecertificeerd en daarnaast is Fixers officieel Authorised Service Provider van Apple. Hiermee kun je er van uit gaan dat jouw Apple Cinema Display in goede handen is bij ons en we zorgen voor een snelle en betrouwbare reparatie van jouw Apple beeldscherm.

Achtergrondinformatie Apple Cinema Display

De LED Cinema Display is een speciaal beeldscherm ontworpen door Apple. De 24-inch versie werd uitgebracht in 2008, maar werd al snel vervangen door het 27-inch model in 2011. Deze 27-inch Apple Cinema Display heef teen glanzend scherm en een dichtheid van maar liefst 109 pixels per inch. Daarnaast zit er een ingebouwde Apple camera in met microfoon en luidspreker.

De zijkanten van het Apple Cinema Display scherm - en ook de achterkant van het toestel - zijn van aluminium, maar de voorkant is gemaakt van een soort ruit die het scherm bedekt. Aan de acherkant zitten drie USB 2.0 poorten. Deze kun je gebruiken voor bijvoorbeeld een oplaadkabel voor je muis, of een wired toetsenbord of flash drive. Daarnaast bevindt de voedingskabel ingang zich ook aan de achterkant en een combinatiekabel die aan het uiteinde splitst in een MagSafe oplaadkabel, een Mini DisplayPort kabel, en een USB 2.0 kabel.

Voornamelijk wordt het scherm gebruikt door mensen met een MacBook laptop, maar eigenlijk elke computer met een Mini DisplayPort uitgang of Mini DisplayPort adapter zou gebruik kunnen maken van dit Apple Cinema Display scherm om zijn werk voort te zetten op 2 beeldschermen.