0880040900

Apple Watch Scherm Reparatie

Meld je reparatie aan

In het geval van een beschadiging kan een Apple Watch scherm reparatie nodig zijn. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje. Soms levert dit een kleine beschadiging op, maar andere keren kan de schade zo groot zijn dat je Apple Watch praktisch onbruikbaar wordt. In dat geval kun je kiezen voor een Apple Watch reparatie of kun je jouw Apple Watch scherm laten vervangen door ons. Voor ons is het een fluitje van een cent om bij een Apple Watch het glas te vervangen. Of we nu bij een Apple Watch 3 het glas moeten vervangen of bij een Apple Watch 2 een scherm reparatie moeten uitvoeren, het kan allemaal. Daarom laat je jouw Apple Watch scherm reparatie uitvoeren bij Fixers.

Waarom kies je voor een Apple Watch scherm reparatie?

Samen met vochtschade en een defecte accu komen beschadigingen aan het scherm het vaakst voor bij een Apple Watch. De horloges van Apple staan erom bekend dat ze wel tegen een stootje kunnen. Toch kan het gebeuren dat je smart watch precies op de verkeerde wijze valt, met een barst of scheur in het touchscreen tot gevolg. Soms is er sprake van een kleine beschadiging waar je verder geen hinder van ondervindt tijdens het gebruik. Maar het kan ook zijn dat een beschadiging ervoor zorgt dat je minder goed kunt lezen wat er op het scherm staat, het touchscreen minder goed op je aanraking reageert of dat kleuren onjuist worden weergegeven. In dat geval kun je het beste je Apple Watch scherm laten vervangen.

De voordelen van een Apple Watch scherm reparatie

Als er eenmaal een beschadiging in je Apple Watch aanwezig is, is de kans groter geworden dat er meer schade volgt. Je scherm is nu kwetsbaarder geworden. Dankzij een Apple Watch reparatie is je scherm weer zo goed als nieuw en is het touchscreen minder kwetsbaar. De display ziet er weer goed uit en ook de kleuren zullen correct worden weergegeven. Bovendien kan een beschadiging tot gevolg hebben dat het touchscreen minder goed reageert op je vingers of stylus. Alle vormen van schade die ervoor zorgen dat je minder goed gebruik kunt maken van je smart watch kun je het beste laten repareren.

Scherm Apple Watch vervangen: welke modellen kan ik laten repareren?

Bij Fixers kun je terecht om Series 1 tot en met 6 van de Apple Watch te laten vervangen. Ook voor oudere series kun je bij ons terecht. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld je Apple Watch 3 scherm te laten vervangen door ons. Ook voor reparaties aan je Apple Watch Series SE ben je bij ons aan het juiste adres. Hoe duur een schermreparatie exact is, hangt af van het model.

Apple Watch scherm reparatie nodig? Wij helpen je!

In het geval van schade aan je Apple Watch kijken wij graag wat er mogelijk is. Vaak is een nieuw scherm voor een Apple Watch nog een optie. Hierbij maakt het niet uit welke Apple Watch je hebt, wij voeren reparaties uit aan iedere variant voor een scherpe prijs. Neem gerust een kijkje op onze site en kijk wat er mogelijk is.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1375 reviews op trustpilot
John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Jae Sadler
22 oktober 2021
A1 Service

First off the guy that dealt with me in Rotterdam location was very welcoming & made sure I felt at home. He was very efficient & made sure I was aware of everything he was doing. He also notified me of another problem that my phone has that I was not really aware of & for that im thankful.Definitely will be back for any electronic fixes. Ps Hope the concoction i told you works! Xoxo Jae Sadler

Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap