0880040900

Een snellere smartphone binnen 30 seconden!

Meld je reparatie aan

Altijd al een snelle smartphone willen hebben? Fixers heeft de oplossing gevonden!Niks is irritanter dan een trage smartphone. Actieve applicaties of achtergrondprocessen nemen werkgeheugen van jouw smartphone in beslag waardoor een telefoon trager kan worden. Zorg er dan voor dat er geen onnodig gebruik wordt gemaakt van het werkgeheugen.

Meld hier je reparatie aan

Binnen 30 seconden een snellere smartphone

Wil jij ook snel een snellere smartphone? Fixers heeft de oplossing!

Stap 1 | Houd de aan/uit knop van het toestel minimaal 10 seconden vast totdat het scherm wordt uitgeschakeld.

Stap 2 | Wacht vervolgens 10 seconden..

Stap 3 | Houd de aan/uit knop van het toestel vast totdat het scherm aanspringt!

Door de telefoon volledig uit te schakelen kunnen onnodige achtergrondprocessen en actieve applicaties afgesloten worden. Velen denken dat het slecht is voor een smartphone om regelmatig aan en uit te schakelen, het tegengestelde is waar! Jouw smartphone heeft ook rust nodig! Daarnaast is het uitschakelen van jouw toestel ook nog eens goed voor de batterij. Misschien is het een idee om 1 keer in de week jouw telefoon een hele nacht uit te laten. Wellicht heb jij hierdoor ook een betere nachtrust..

Een snellere smartphone en langer plezier van jouw batterij!

Wordt jouw telefoon niet sneller? Er zijn nog talloze dingen die jij kunt proberen voor een snellere smartphone, lees ze allemaal in het artikel ‘‘.

Smartphone reparatie

Krijg jij jouw telefoon niet meer uit omdat de aan/uit knop niet meer werkt? Is de batterij van jouw smartphone binnen 30 seconden leeg? Of heb jij last van een andere smartphone defect? Fixers is er ook voor een smartphone reparatie. De monteurs van Fixers hebben jaren ervaring en kunnen hierdoor vrijwel elk type smartphone, tablet of laptop repareren. Zo bent u bijvoorbeeld voor een , of andere stad in Nederland aan het juiste adres bij Fixers. Wij helpen u graag verder, ‘smart service with a smile!’.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap

Al onze blogs