0880040900

Een snellere smartphone binnen 30 seconden!

Meld je reparatie aan

Altijd al een snelle smartphone willen hebben? Fixers heeft de oplossing gevonden!Niks is irritanter dan een trage smartphone. Actieve applicaties of achtergrondprocessen nemen werkgeheugen van jouw smartphone in beslag waardoor een telefoon trager kan worden. Zorg er dan voor dat er geen onnodig gebruik wordt gemaakt van het werkgeheugen.

Binnen 30 seconden een snellere smartphone

Wil jij ook snel een snellere smartphone? Fixers heeft de oplossing!

Stap 1 | Houd de aan/uit knop van het toestel minimaal 10 seconden vast totdat het scherm wordt uitgeschakeld.

Stap 2 | Wacht vervolgens 10 seconden..

Stap 3 | Houd de aan/uit knop van het toestel vast totdat het scherm aanspringt!

Door de telefoon volledig uit te schakelen kunnen onnodige achtergrondprocessen en actieve applicaties afgesloten worden. Velen denken dat het slecht is voor een smartphone om regelmatig aan en uit te schakelen, het tegengestelde is waar! Jouw smartphone heeft ook rust nodig! Daarnaast is het uitschakelen van jouw toestel ook nog eens goed voor de batterij. Misschien is het een idee om 1 keer in de week jouw telefoon een hele nacht uit te laten. Wellicht heb jij hierdoor ook een betere nachtrust..

Een snellere smartphone en langer plezier van jouw batterij!

Wordt jouw telefoon niet sneller? Er zijn nog talloze dingen die jij kunt proberen voor een snellere smartphone, lees ze allemaal in het artikel ‘‘.

Smartphone reparatie

Krijg jij jouw telefoon niet meer uit omdat de aan/uit knop niet meer werkt? Is de batterij van jouw smartphone binnen 30 seconden leeg? Of heb jij last van een andere smartphone defect? Fixers is er ook voor een smartphone reparatie. De monteurs van Fixers hebben jaren ervaring en kunnen hierdoor vrijwel elk type smartphone, tablet of laptop repareren. Zo bent u bijvoorbeeld voor een , of andere stad in Nederland aan het juiste adres bij Fixers. Wij helpen u graag verder, ‘smart service with a smile!’.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores