0880040900

Geluid iPad doet het niet? Bekijk onze 6 mogelijke oplossingen!

Meld je reparatie aan

Als je iPad geluid het niet doet, geeft dit al snel een hoop ongemak. Het geluid op een iPad is namelijk essentieel voor veel verschillende functies van het apparaat, zoals bijvoorbeeld het luisteren van muziek of bij een spelletje. Dat je iPad geluid niet werkt, kan echter verschillende dingen betekenen. Als je geen muziek kunt horen, dan is waarschijnlijk je interne speaker kapot. Ook als het geluid van je iPad het de ene keer wel en de andere keer niet doet, zit er een defect in. Als het geluid van je iPad niet meer werkt, lost Fixers het probleem snel weer op. Met hoogste kwaliteit onderdelen, snelle reparatie en vakkundigheid ben je bij Fixers aan het goede adres. Maak een afspraak bij ons in de winkel of stuur je iPad op! Voordat je bij ons langskomt, kunt je ook eerst zelf de volgende mogelijke oorzaken en oplossingen checken, om meteen al het nodige uit te sluiten…

iPad geluid is uitgeschakeld

Geen geluid van je iPad kan ook simpelweg betekenen dat het geluid (onbedoeld) is uitgeschakeld. Met de volumeknoppen in de rand van je iPad kun je het geluid harder en zachter zetten. Bij zachter zetten van het geluid kun je het echter per ongeluk ook helemaal uitgezet hebben. Controleer of dit geval het geval is door het geluid weer aan/harder te zetten.

iPad staat op "niet storen"

Check ook even of je iPad toevallig op ‘niet storen’ staat. Een iPad heeft voor vergaderingen, meetings of vergelijkbare situaties een speciale niet storen-functie. Zorg ervoor dat je deze functie hebt uitgezet. Ga hiervoor naar instellingen > niet storen.

iPad herstarten

Soms kan het zijn dat geen geluid van je iPad onverklaarbaar is. Zoals bij meer van zulke onverklaarbare problemen, zou ook hier het simpelweg herstarten van je iPad eventueel nog kunnen helpen.

Zet je iPad terug naar fabrieksinstellingen

Als laatste redmiddel kun je ‘recovery mode’ (herstelmodus) van je iPad proberen. Gebruik deze echt alleen als er een recente back-up van je iPad in iCloud of op je computer staat, anders ben je echt alles kwijt. De recovery mode brengt je iPhone namelijk terug naar de fabrieksinstellingen. Hiervoor sluit je je iPad allereerst helemaal af. Vervolgens steek je de usb-kabel in je computer, maar nog niet in je iPad. Druk dan de homeknop in en steek de kabel in je iPad. Zodra er een icoontje in beeld komt van een snoer met een pijltje naar het iTunes-logo, moet je de homeknop loslaten. Met de button ‘Herstel iPad’ in iTunes (op pc of Mac) kun je nu je iPad herstellen.

iPad luidspreker is defect

Werkt je iPad geluid ook met bovenstaande tips niet? Dan kan het ook zo zijn dat de luidspreker van je iPad echt niet meer werkt. Fixers checkt dit graag gratis voor je. En eventueel benodigde reparaties kunnen we vaak al binnen 30 minuten uitvoeren in 1 van onze repair stores!

Fixers

Fixers heeft jarenlange ervaring in het repareren van iPhone, iPad en iPod. Bij Fixers heb je de keuzevrijheid om langs te komen, gebruik te maken van de ophaalservice of om je device op te sturen. Als je langs komt is je toestel binnen 30 minuten al weer gerepareerd! Bij de ophaalservice en zelf opsturen stuurt Fixers het toestel binnen 24 uur na ontvangst al weer terug.

*De prijs van de reparatie hangt af van het type reparatie / type device

Het grootste reparatienetwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores