0880040900

Hoe lang gaat een iPhone mee?

Meld je reparatie aan

Hoe lang gaat een iPhone mee? Het is een vraag die regelmatig de revue passeert. Vooral wanneer je een nieuw model gaat aanschaffen, zul je willen weten wat je kunt verwachten van de levensduur van de batterij van je mobiele telefoon. Een smartphone moet bestand zijn tegen normaal gebruik. Je wilt het liefst een hele dag gebruik kunnen maken van je iPhone. Je zit er niet op te wachten dat je smartphone halverwege de dag alweer leeg is. Zeker als er geen mogelijkheid is om op te laden, is dit bijzonder frustrerend. In deze blog vertellen we je alles wat je moet weten over hoe lang een iPhone meegaat.

Hoe lang gaat een iPhone batterij mee?

Hoe lang je iPhone batterij mee kan gaan zal sterk afhankelijk zijn van het model dat je bezit. Apple zelf beschrijft de levensduur van de accu van je iPhone in termen van hoe lang je aan één stuk een video kan afspelen op je telefoon. Bij de iPhone 6 kan je tot 11 uur aan één stuk video kijken, terwijl dit bij de iPhone 11 Pro Max en iPhone 12 Pro Max tot 20 uur is. Dit komt onder meer doordat de batterijcapaciteit van de iPhones de laatste jaren flink omhoog is gegaan. Waar een iPhone 4 nog een capaciteit van 1420 mAh had, heeft de iPhone 12 Pro Max een batterijcapaciteit van maar liefst 3687 mAh.

De kans is groot dat je bij normaal gebruik langer je telefoon kan gebruiken zonder het toestel op te hoeven laden. Het kijken van een video aan één stuk is een intensieve en continue activiteit. Er zullen zeker momenten op de dag zijn dat je jouw mobiele telefoon wat langer achter elkaar gebruikt, maar dit doe je niet continu. Waar je wel zeker van bent bij een nieuwe iPhone is dat je jouw telefoon zonder zorgen de hele dag kunt gebruiken. Bovendien gaat de accu van je telefoon langer mee, laadt deze sneller op en is de vermogensdichtheid groter doordat Apple is overgestapt op Lithium-ion batterijen. Let hierbij wel op dat zelfs deze batterijen na verloop van tijd een lagere capaciteit zullen hebben.

Hoe lang gaat een refurbished iPhone mee?

Een refurbished iPhone is een tweedehands iPhone die grondig gecheckt, gerepareerd en gereinigd is. Hoe goed de accu van je refurbished iPhone is, zal afhangen van de partij waarbij je deze telefoon koopt. Het goede nieuws is dat er veel verkopers zijn die deze tweedehands iPhone voorzien van een nieuwe batterij. Vaak wordt er ook gecheckt of de batterij nog wel over voldoende capaciteit beschikt. Toch kunnen we niet garanderen dat iedere refurbished iPhone over een goede accu beschikt. Uit een test van de Consumentenbond is gebleken dat de gemiddelde capaciteit van de accu rond de 87% lag.

iPhone batterij problemen? Fixers repareert het

De batterij van je iPhone behoort zonder problemen de hele dag mee te kunnen, zelfs als het gebruik wat intensiever is dan normaal. Het hoort niet zo te zijn dat je midden op de dag alweer je smartphone moet opladen. In zulke gevallen kan er sprake zijn van een defect, maar het is ook mogelijk dat je accu versleten is. In dat geval is vervanging nodig. Waar je ook hulp bij nodig hebt, Fixers staat voor je klaar. Niet alleen bieden we je scherpe tarieven, maar in één van onze winkels hebben we je iPhone batterij vaak al binnen een half uur vervangen of gerepareerd.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1375 reviews op trustpilot
John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Jae Sadler
22 oktober 2021
A1 Service

First off the guy that dealt with me in Rotterdam location was very welcoming & made sure I felt at home. He was very efficient & made sure I was aware of everything he was doing. He also notified me of another problem that my phone has that I was not really aware of & for that im thankful.Definitely will be back for any electronic fixes. Ps Hope the concoction i told you works! Xoxo Jae Sadler

Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap

Al onze blogs