0880040900

IC Chip / Audiochip iPhone reparatie?

Meld je reparatie aan

IC Chip reparatie nodig? Fixers helpt je graag

De term IC repair zal je wellicht niet bekend voor komen. Deze term verwijst naar het repareren van de IC Chip van je Apple telefoon. De IC chip is een audiochip die aanwezig is in onder meer de iPhone 7. IC staat voor Integrated Circuit, wat naar het Nederlands vertaald Geïntegreerde Schakeling betekent. Als de audiochip van je iPhone 7 kapot is, kan dit leiden tot diverse klachten. Zo kan het gebeuren dat je speakers niet meer werken, dat je slecht hoorbaar bent door de telefoon of dat je niet via je oortjes muziek kunt luisteren. IC repair verhelpt deze defecten. Je kunt hiervoor terecht bij Fixers.

Weet je zeker dat de IC Chip van je iPhone 7 vervangen moet worden?

IC repair is niet altijd nodig. Het kan lonen om eerst een aantal mogelijke oplossingen zelf uit te proberen voordat je onze services inschakelt. Wellicht vind je zo al de oplossing en bespaar je op deze manier wat geld. Check ten eerste of je niet per ongeluk het geluid uit hebt gezet of dat je telefoon op niet storen staat. Daarnaast kunnen geluidsproblemen veroorzaakt worden door fouten in de software. Update de software handmatig of start je iPhone 7 opnieuw op. Ook een reset kan helpen. Helpt dit allemaal niet, dan is de kans groot dat een IC repair nodig is.

De audiochip van je iPhone 7 Plus of iPhone 7 is kwetsbaar

De IC Chip van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus staat erom bekend gevoelig te zijn voor defecten. Deze chip is in de eerste modellen zwak gefabriceerd. Dit heeft al bij meerdere gebruikers tot problemen geleid. Als je iPhone 7 last heeft van uiteenlopende audioproblemen, van de speakers tot aan de microfoon, dan kan het zijn dat de audiochip van je iPhone 7 kapot is. De IC Chip van je iPhone 7 Plus of iPhone 7 kan ook los zijn geraakt na bijvoorbeeld een harde klap. In dit soort situaties kun je het best kiezen voor reparatie of vervanging.

IC repair door Fixers

Fixers kan je helpen met behulp van IC repair. Ook de IC Chip van je iPhone 7 vervangen behoort tot de mogelijkheden. Zo weet je zeker dat alles weer naar behoren werkt en dat alle defecten op het gebied van audio verholpen zijn. Via onze website zie je hoe je jouw iPhone 7 naar ons kunt opsturen voor een reparatie. Het staat je tevens vrij om één van onze vestigingen te bezoeken. Je wordt hier zo snel mogelijk geholpen.