0880040900

iMac moederbord reparatie

Meld je reparatie aan

Een iMac moederbord reparatie is over het algemeen niet snel nodig. Dit onderdeel van je computer kan tegen een stootje. Daarom wordt vaak gedacht dat een geheel nieuwe computer gekocht moet worden als het moederbord kapot is. Dit is onnodig, want je kunt een iMac moederbord prima vervangen. Mocht je veel ervaring hebben met het fixen van de onderdelen van een computer of laptop, dan kun je proberen dit zelf aan te pakken. De praktijk leert ons echter dat dit specialistenwerk is. Daarom kun je een iMac moederbord reparatie het beste door ons laten uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat je computer weer zo goed als nieuw is.

Wat doet een iMac moederbord?

Het moederbord vormt de basis van je iMac. Het is het belangrijkste onderdeel van de hardware omdat vele andere componenten hierop aangesloten zijn. Zonder het moederbord kan de rest van de hardware geen geheel vormen. Op deze printplaat zijn diverse aansluitingen te vinden. Hierbij kun je denken aan aansluitingen voor je toetsenbord, muis, processor, USB poorten, geheugen, harde schijven, het BIOS, condensatoren, chips en nog diverse andere onderdelen. Hoe beter het moederbord van je iMac is, hoe meer mogelijkheden je computer zal hebben. Een iMac moederbord vervangen heeft een prijs die lager is dan het kopen van een nieuwe iMac. Dat maakt het tot een interessante optie.

Kun je een Apple moederbord reparatie voorkomen?

Alle onderdelen van een iMac zijn aan slijtage onderhevig. Er zal een tijd komen dat er iets defect raakt. Daar ontkom je niet aan. Zo ook bij het moederbord, waarbij een iMac moederbord reparatie je uit de brand kan helpen. Maar kun je een reparatie geheel voorkomen? De praktijk leert ons dat goed onderhoud problemen tegengaat. Stof kan je computer binnendringen en zich hechten aan de onderdelen. Hierdoor ontstaan defecten. Een flinke jaarlijkse schoonmaak gaat dit tegen.

Wanneer is een iMac moederbord reparatie nodig?

Problemen met het moederbord manifesteren zich op meerdere manieren. Ten eerste kan er sprake zijn van grafische problemen. Je ziet strepen in het beeld, het beeld ververst zich langzaam en in het slechtste geval is er zelfs helemaal geen beeld. Ook audioproblemen kunnen een indicator zijn van een defect aan het moederbord. Daarnaast kunnen de USB poorten minder goed functioneren, laadt jouw iMac niet meer goed op en is je computer slomer door geheugen problemen. In vele gevallen hoeft niet het gehele iMac moederbord vervangen te worden. Het vervangen of repareren van een onderdeel van het moederbord volstaat over het algemeen.

Laat je iMac moederbord reparatie uitvoeren bij Fixers

Herken je de hierboven genoemde symptomen van een slecht functionerend moederbord? Heb je zelf geprobeerd om de problemen op te lossen, maar kom je er niet uit? Onze Fixers experts helpen je graag uit de brand. Wij stellen een diagnose en hanteren vervolgens een passende oplossing. Als het repareren of vervangen van een onderdeel van het moederbord volstaat, dan kiezen wij hiervoor en niet voor het vervangen van het gehele moederbord. Zo besparen we voor jou op kosten. Je kunt bij ons terecht voor alle varianten van de iMac. Voor bijvoorbeeld een nieuw moederbord voor je iMac Pro zit je dus ook goed bij ons. Daarom laat je jouw Apple apparatuur repareren bij Fixers.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1375 reviews op trustpilot
John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Jae Sadler
22 oktober 2021
A1 Service

First off the guy that dealt with me in Rotterdam location was very welcoming & made sure I felt at home. He was very efficient & made sure I was aware of everything he was doing. He also notified me of another problem that my phone has that I was not really aware of & for that im thankful.Definitely will be back for any electronic fixes. Ps Hope the concoction i told you works! Xoxo Jae Sadler

Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap