0880040900

iPad laadt niet meer op wat kun je doen?

Meld je reparatie aan

iPad laadt niet op: hoe los ik dit op?

Je iPad laadt niet op. Vanuit het niets lijkt het opladen niet meer te werken. Je iPad laadt niet meer op of je iPad laadt langzaam op. Dit is een klacht die we geregeld de revue zien passeren. Natuurlijk kun je altijd bij ons terecht. Wij verhelpen het probleem graag. Maar in veel gevallen kun je dit probleem zelf oplossen. Zo bespaar je kosten en beschik je weer over een goed functionerende tablet. Het kan ieder model overkomen. Je iPad Mini laadt niet meer op, je iPad Pro laadt niet op, je iPad Air laden geeft problemen of je iPad 3 laadt niet meer op. Welke stappen kun je ondernemen om dit probleem zelf op te lossen?

iPad laadt niet op: problemen met de stroomtoevoer

iPad not charging: het is niet een boodschap die je wilt zien op je tablet. Verschillende oorzaken kunnen ten grondslag liggen aan een niet-opladende iPad. Geregeld kan het te maken hebben met de stroomtoevoer. Zo is het goed mogelijk dat je adapter aan slijtage onderhevig is. Na verloop van tijd werkt de adapter of de kabel niet meer goed. Hierdoor kan je iPad geen stroom ontvangen en dus niet opladen.

Een nieuwe adapter of kabel kopen is de beste oplossing. Voor dergelijke accessoires van de iPad kun je terecht bij onze webshop. Mocht je een andere adapter of kabel in huis hebben, dan kun je kijken of het opladen nu wel werkt. Je kunt ook proberen om je iPad bij een ander stopcontact op te laden. Sporadisch kan het probleem hem hierin zitten.

Mijn iPad laadt niet meer op door vuiligheid

Een iPad laadt nooit niet meer op zonder reden. Soms is de oorzaak complex en is een reparatie nodig. Hiervoor kun je altijd terecht bij Fixers. Andere keren is het verhelpen van het probleem simpeler dan je zou verwachten. Zo is het goed mogelijk dat stof in de oplaadpoort ervoor zorgt dat er geen connectie met je tablet kan worden gemaakt. Het secuur en voorzichtig schoonmaken van de oplaadpoort kan dit probleem verhelpen.

Batterij iPad laadt langzaam op: welke opties heb ik?

Je iPad laadt niet op. Dat is een bijzonder vervelend probleem. Het kan ook zo zijn dat je iPad wel oplaadt, maar veel langzamer dan normaal. In dat geval is er tevens iets niet in de haak. Dit probleem kan veroorzaakt worden doordat je een andere adapter gebruikt dan degene die is meegeleverd met je iPad. De origineel meegeleverde lichtnetadapter is altijd het meest geschikt voor je tablet. Ook het geforceerd herstarten van je iPad kan een oplossing zijn. Hou de aan/uit knop en de thuisknop ingedrukt. Dit doe je net zolang totdat je het Apple logo ziet. Controleer vervolgens of het probleem is opgelost.

Mijn iPad laadt nog steeds niet op

Heb je deze stappen ondernemen en is er nog steeds geen verandering zichtbaar? In dat geval kan het defect zich ergens anders bevinden. Bij Fixers kun je altijd terecht voor een gratis onderzoek. Wij traceren het probleem en repareren je iPad razendsnel. Bezoek je één van onze vestigingen, dan kunnen wij je iPad binnen een half uur voor je repareren tegen een goede prijs. Fixers helpt je graag.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap

Al onze blogs