0880040900

iPad aan uit knop werkt niet? Fixers doet het zo

Meld je reparatie aan

iPad aan uit knop werkt niet? Fixers doet het zo

Het is één van de meest frustrerende problemen waar je tablet mee te maken kan krijgen: je iPad aan uit knop werkt niet. De iPad aan uit knop, ook wel bekend als de startknop of de sluimerknop, is van groot belang. Als deze knop niet meer werkt, kun je jouw iPad niet meer aan- of uitzetten. Alhoewel de iPad nog wel uit zichzelf uit kan gaan nadat het een tijdje niet gebruikt wordt, lijkt het daarnaast onmogelijk om je tablet opnieuw op te starten. Gelukkig zijn er stappen die je kunt ondernemen om zelf het probleem op te lossen. Hieronder vertellen we je er meer over.

Meld hier je reparatie aan

Hoe zet je een iPad uit als de aan uit knop niet werkt?

Er kunnen diverse oorzaken zijn waarom de aan uit knop van je iPad niet meer werkt. Eén van de mogelijke onderliggende problemen kan een fout in de software zijn. Om dit probleem te verhelpen kun je het beste je tablet opnieuw opstarten. Maar de iPad aan uit knop werkt niet, dus hoe pak je dit aan? Gelukkig kun je op een andere manier je iPad uit en aan zetten. Hiervoor ga je als eerste naar Instellingen, en vervolgens selecteer je Algemeen. Als je een stuk naar beneden scrollt, kom je al snel de Zet uit optie tegen. Nu verschijnt er een schuifknop op je scherm. Als je deze knop naar links zet, wordt je iPad uitgeschakeld. Hierna is het een kwestie van je iPad aan de oplader aansluiten om de tablet weer aan te krijgen.

Startknop iPad werkt niet: kan ik de knop vervangen?

Er is een manier zodat je om dit probleem heen kunt werken. Eén van de functies waarvan een iPad voorzien is, is AssistiveTouch. Deze functie stelt je in staat om de knoppen via je scherm te bedienen. De knoppen van een iPad kunnen lastig om te gebruiken zijn voor mensen met een beperking. De fysieke handelingen die uitgevoerd moeten worden om een knop in te drukken kunnen te lastig zijn. AssistiveTouch is voor hen de oplossing.

AssistiveTouch kan ook de oplossing zijn voor jou als de aan uit knop van je iPad niet meer werkt. Zo kun je alsnog je iPad aan en uit zetten zonder dat je er de defecte startknop voor nodig hebt. Om AssistiveTouch aan te zetten ga je ten eerste naar Instellingen en vervolgens naar Toegankelijkheid. Hierna kies je voor Aanraken en vervolgens selecteer je AssistiveTouch. Als je deze optie hebt ingeschakeld, verschijnt er een witte stip op je scherm. Je kunt nu diverse handelingen uitvoeren die normaal gesproken door knoppen uitgevoerd worden. Je kunt hierbij denken aan het aanpassen van je volume of het roteren van je scherm. Ook de iPad aan en uit zetten regel je nu via je scherm.

iPad aan uit knop werkt niet? Fixers helpt je graag

Als aan en uit zetten niets verandert en lichtjes schoonmaken ook het probleem niet verhelpt, is een reparatie nodig. Bij Fixers helpen we je graag. Wij zijn een door Apple geautoriseerde Service Provider. Wij weten precies wat we moeten doen om dit probleem te verhelpen. Soms kan een grondige schoonmaak helpen, andere keren zullen we de startknop moeten vervangen. Kom je langs bij één van onze winkels, dan kunnen we je probleem vaak al binnen 30 minuten verhelpen. Neem gerust een kijkje op onze site om te zien wat er mogelijk is.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap

Al onze blogs