0880040900

iPhone 11 touchscreen werkt niet

Meld je reparatie aan

Werkt de touchscreen van je iPhone 11 niet meer? Kun je geen gebruik meer maken van de Touchscreen software van je iPhone 11 en werkt je iPhone daarom niet meer? Fixers biedt jou de gratis oplossing! Apple is namelijk een reparatieprogramma gestart voor getroffen iPhone 11 gebruikers die - zonder hun toestel te laten vallen - problemen hebben met het touchscreen van de iPhone 11.

Apple heeft namelijk vastgesteld dat er een klein percentage van de iPhone 11-beeldschermen stoppen met reageren als gevolg van een probleem met het beeldscherm, oftewel de beeldschermmodule van de iPhone. Het gaat hierbij vooral op de apparaten die gemaakt zijn tussen november 2019 en mei 2020. Als uw iPhone 11 schade heeft waardoor de reparatie wordt bemoeilijkt, zoals een kapot scherm of gebroken glas, moet dat probleem voorafgaand aan de service worden opgelost. Dit kan namelijk effect hebben op het probleem dat zich heeft voorgedaan binnen de beeldschermmodule. Kom dus langs bij Fixers en laat je Apple iPhone 11 gratis repareren als het touchscreen scherm niet meer werkt! Wij zijn namelijk een erkende Apple serviceprovider die je kan helpen bij het repareren van jouw iPhone 11. Alleen bij AASP partners van Apple kun je je iPhone 11 gratis laten repareren als er problemen zijn met het touchscreen dat deze niet meer werkt.

Oorzaak iPhone 11 touchscreen defect

Het gaat hierbij om de iPhone 11 modellen tussen november 2019 en mei 2020. Het gaat hier om een "Display Module Replacement program for Touch issues", die door een update binnen de iPhone 11 hebben gezorgd voor het niet meer werken van het touchscreen. Hierdoor kun je dus geen connectie meer maken tussen je vinger en je iPhone en lukt het dus ook niet op je iPhone 11 te laten reageren. De meest voorkomende problemen zijn dan dat je iPhone 11 niet meer reageert, waardoor je hem dus ook niet meer aan of uit kunt zetten.

Reparatie iPhone 11 touchscreen werkt niet meer

De reparatie van deze iPhone 11 touchscreen werkt niet meer defect, kan door Fixers kosteloos uitgevoerd worden. Dit komt doordat Fixers een erkend Apple reparatiebedrijf is. Als Apple Authorised Service Provider (AASP) kan Fixers je exacte dezelfde kwaliteit van een reparatie garanderen als de Apple Store. Alle onderdelen voor het maken van je iPhone 11 touchscreen worden door Apple zelf aan ons geleverd en zijn gegarandeerd origineel. Voor, tijdens en na de reparatie wordt je toestel getest door software die door Apple ontwikkeld en geleverd is, zodat we exact weten of jouw iPhone 11 touchscreen weer werkt naar behoren.

Ieder Apple iPhone 11 zit namelijk vol met chips en sensoren die door een val beschadigd kunnen raken. Met het blote oog zijn deze beschadigingen vaak niet te zien en soms worden zij pas weken na de val merkbaar. De speciale Apple Service Software registreert deze minuscule beschadigingen, waardoor wij je als AASP beter kunnen adviseren over het wel of niet laten uitvoeren van een reparatie.

Touchscreen Apple werkt niet goed

Als je touchscreen van Apple niet goed werkt, dan kan dit dus te maken hebben met de iPhone 11 touchscreen problemen van Apple. Het kan zijn dat je bij een ander device van Apple problemen hebt met het touchscreen, maar dit kan ook andere oorzaken hebben. Heb je je iPhone of MacBook bijvoorbeeld laten vallen, dan kan dat ook de reden zijn van het Touchscreen probleem van jouw Apple device. Kijk dus eerst goed of je iPhone 11 inderdaad geen schade heeft en dat er niets is dat de oorzaak kan zijn van het feit dat je iPhone 11 touchscreen niet meer goed werkt.

Kom langs bij Fixers!

Heb je bovenstaande gelezen en werkt jouw iPhone 11 touchscreen niet meer? Kom dan langs bij één van de Fixers winkels of stuurt je iPhone 11 gratis op naar onze repair specialisten. Wij zorgen ervoor dat je iPhone 11 touchscreen weer gemaakt wordt en dat je weer kunt genieten van je belangrijkste apparaat die je altijd bij je hebt!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores